Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 6 december
woensdag 6 december 2017
Op woensdag 6 december tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor :

Een interview met Anne Rats over de familie Kerstvoorstelling Kleine Sofie en Lange Wapper.

Dichter aan de IJssel Patrick Rietveld schreef op verzoek een gedicht over alcoholisme.

Zangeres Davina Michelle uit Nieuwerkerk ad IJssel coverde the song “What about us” van P!nk en kreeg hiervoor lovende kritieken o.a. van P!nk zelf. Een gesprek met haar!

Wat doet de Stichting Concert Dichtbij precies? Een gesprek met Ruud Bergamin van deze Stichting.

A.M.C . The Skymasters uit Nieuwerkerk aan den IJssel organiseert regelmatig puzzelritten voor auto’s en motoren. Voorzitter Joop Winkel komt hierover meer vertellen.

Een gesprek met Irma Du Bois van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie, over de actie die zij samen met de Linda Foundation gaan voeren, om in de 1e 3 maanden van het nieuwe jaar, gezinnen die het financieel zwaar hebben gratis te gaan knippen.

Op 14 en 15 december wordt bij Molen Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel een Kerstmarkt georganiseerd. Robert Rosbergen van Stichting Molen Kortenoord komt naar onze studio om ons daar meer over te vertellen.

Trompettist en zanger Jeroen Zijlstra toert door het land met de voorstelling “Liedjes voor Tegen de Kerst”. Een gesprek met hem.

Centrale artiesten deze week zijn The Trammps.