Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 29 november
woensdag 29 november 2017
Op woensdag 29 november tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor :

Trompettist en zanger Jeroen Zijlstra toert door het land met de voorstelling “Liedjes voor Tegen de Kerst”. Een gesprek met hem.

De column van Nandita Doelam heeft deze week als onderwerp “I want your sex” .

U kunt vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties tot 4 december nomineren voor de landelijke “Meer dan handen” vrijwilligersprijzen. Joachim Kost, bestuurswoordvoerder & senior communicatieadviseur bij de gemeente Capelle ad IJssel komt ons er meer over vertellen.

Remedie, bestaande uit de zangeressen Wendy van der Torre en Soroya Oosterbaan, nam deel aan o.a. The Voice Of Holland. Hoe is het hun vergaan? Zij komen naar de studio om hierover te vertellen.

Een gesprek met Irma Du Bois van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie, over de actie die zij samen met de Linda Foundation gaan voeren, om in de 1e 3 maanden van het nieuwe jaar, gezinnen die het financieel zwaar hebben gratis te gaan knippen. Zij zijn voor deze actie nog op zoek naar kappers die hieraan willen meewerken in Zuid-Holland.

Dichter aan de IJssel Patrick Rietveld schreef een gedicht over Sinterklaas.

Centrale artiest van deze week is Linda Ronstadt.

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma???
Wilt u reageren op onze uitzending(en)???
Laat het ons weten!!!
Ons emailadres is hitlandmagazine@radiocapelle.nl