Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 22 november
woensdag 22 november 2017
Op woensdag 22 november tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor :

De tweewekelijkse column “een goed woordje” van Dora Hoekstra, dit keer over schoenen.

Elke laatste woensdag van de maand praten wij met Joke Colijn van de Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard over een onderwerp dat betrekking heeft op moeder natuur.

Wanneer is buurtbemiddeling nodig en kunnen we ze inschakelen? Een gesprek met Pam van Rooijen, coördinator van Buurtbemiddeling Capelle aan den IJssel.

Huisdier en Arts, rubriek van de Dierenkliniek Capelle heeft dit keer als onderwerp “chocolade voor de hond” en waarom u met het geven daarvan toch voorzichtig moet zijn. Meer weten? Luister dan naar dierenartsassistente Anja de Reuver.

Sinterklaas is weer in het land en wat is nou het bekendste Sinterklaasliedje? Misschien wel de nieuwste single van Esmeralda &Alfonzzio “EyoOye”. Albert Benthem vertelt er meer over.

Onze Dichter aan de IJssel Patrick Rietveld schreef het gedicht “ontucht” en draagt voor uit eigen werk.

Zaadbalkanker bij mannen komt te veel voor en is een onderwerp in de taboesfeer. Wat kan de Stichting Zaadbalkanker hierin betekenen? Een gesprek metBert Roodhof, voorzitter van deze Stichting.

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van “Koken met Passie” in het nieuwe IJsselcollege”. In de keuken van Brasserie Het Proefwerk in het IJsselcollege, bereiden leerlingen van de afdeling “Horeca & Toerisme” onder begeleiding van docent Willem Schoof dit keereen heerlijke huzarensalade.

Centrale artiest van deze week is Raymond van het Groenewoud.

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma???
Wilt u reageren op onze uitzending(en)???
Laat het ons weten!!!
Ons emailadres is hitlandmagazine@radiocapelle.nl