Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 15 november
woensdag 15 november 2017
Op woensdag 15 november tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor :

De tweewekelijkse column van Nandita Doelam dit keer met als thema “Bedwing jij Mount Sheila”?

Bibliotheek aan den IJssel over de jaarlijkse campagne NL-Leest. Een gesprek hierover en de Bibliotheek aan den IJssel met Mariëlle Post van de Bibliotheek.

De Haarlemse Toneelgroep Het Volk reist door het land met hun nieuwe voorstelling “De God van de slachting”. Hierover een gesprek met Bert Bunschoten en Wigbolt Kruijver van de Toneelgroep.

Dichter aan de IJssel Patrick Rietveld schreef op verzoek een gedicht over Robert Long en draagt het zelf voor.

Steps on Stage was in de race voor de Cultuurprijs Zuidplas 2017. Wat doet Steps on Stage allemaal? Een gesprek met Margré van Gestel van Steps On Stage.

Gezond en Wel, de maandelijkse rubriek van het IJsselland Ziekenhuis, gaat dit maal over snurken. Een gesprek met KNO-arts Jan Swart.

Josien van Cappelle is lid van de Soroptimisten. Een organisatie van vakvrouwen die zich o.a. inzet voor de positie van vrouwen. De Soroptimisten organiseren binnenkort een pubquiz om geld in te zamelen voor School for Justice. Hierover een interview met haar.

Centrale artiest van deze week is Zucchero Sugar Fornaciari.

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma???
Wilt u reageren op onze uitzending(en)???
Laat het ons weten!!!
Ons emailadres is hitlandmagazine@radiocapelle.nl