IJssel-sport

Nieuw Sportprogramma
vrijdag 18 augustus 2017
Met ingang van zaterdag 19 augustus a.s. is er in de IJsselregio een nieuw radiosportprogramma te beluisteren De sportredacties van Omroep Zuidplas, Radio Capelle en Lokale Omroep Krimpen aan den IJssel vormen met ingang van het nieuwe sportjaar een nieuwe gezamenlijke sportredactie en radioprogramma onder de naam IJsselsport.

Dit nieuwe sportprogramma wordt door de drie sportredacties gemaakt en zal elke zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur op de drie zenders te beluisteren zijn.

De samenwerking tussen de sportredacties is de eerste stap naar de vorming van de streekomroep, die op termijn gevormd wordt door nieuwe regelgeving van de Nederlandse Publieke Omroep. De lokale omroepen van Zuidplas, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel hebben eerder een intentieverklaring getekend waarin men tot samenwerking wil komen.

In dit sportprogramma zullen er live verslagen, reportages en interviews te beluisteren zijn met en van sportclubs en sporters uit de regio.IJsselsport wordt geproduceerd vanuit de studio in Capelle aan den IJssel , Librije 183.

Voor de frequenties raadpleeg de websites van de omroepen.
https://omroepzuiplas.nl
https://www.lokaleomroepkrimpen.nl
https://www.radiocapelle.nl