IJssel-sport

Dit weekend is het Superweekend bij IJsselsport
donderdag 24 mei 2018
Dit weekend vallen er veel beslissingen in de amateurvoetbalcompetitie.

Zaterdag kan VV Capelle zich handhaven in de 3e Divisie, of wordt het toch na-competitie om degradatie te voorkomen ?
Eelco de Bruin is uw verslaggever bij Capelle - Spijkenisse.

SVS is volgend seizoen ook weer 2e klasser en zij spelen hun laatste thuiswedstrijd tegen Zuidland, Youp Kruithof is daar de verslaggever.

DCV speelt na-competitie om degradatie te voorkomen, zaterdag spelen zij hun laatste competitie wedstrijd uit bij Heerjansdam, Siemen de Wilde, voorzitter van DCV houdt ons op de hoogte.

Zondag wordt de kampioen van de 2e klasse b bekend, VV Groeneweg is één van de kandidaten, zij spelen uit in Gouda tegen ONA, Philip van Es is daar de verslaggever, een andere kandidaat is het Rotterdamse GLZ/Delfshaven zij spelen uit in Berkel tegen TOGB, wij houden u ook van deze wedstrijd op de hoogte, verder is CVV Zwervers al geplaatst voor de na-competitie voor promotie naar de 1e klasse, de Capelenaren spelen thuis tegen Concordia en Kasper Luchtmeijer is daar de verslaggever.

1e Klasser VV Nieuwerkerk stapt volgend seizoen over naar de zaterdag, maar ook zij kunnen de na-competitie nog halen , dat moeten ze dan thuis zien te behalen tegen Spartaan '20 , René Govers is daar de commentator.

Kortom dit weekend is het superweekend bij IJsselsport.