Maak kans op vrijkaarten voor 2-daagse wandeltocht

  • donderdag 10 november 2016
  • Redactie

Elke maand informeert Arie Warnars, wandelaar en actief vrijwilliger bij de KWBN ( Koninklijke Wandelbond Nederland), ons over de wandelsport. In deze podcast vertelt hij over de 2-daagse wandeling op 17 en 18 december die voor de 20e keer wordt georganiseerd door de Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV). De afstanden variëren van 5 t/m 35 kilometer, het inschrijfgeld bedraagt 2,50 tot 8,50 afhankelijk van de afstand en of u kiest voor een herinnering. De start is op 17 en 18 december bij de kantine van korfbalvereniging KCC aan de Capelseweg 39A. Meer informatie vindt u op: http://www.rotterdamsewandelsportvereniging.nl/

U kunt via Radio Capelle gratis vrijkaarten winnen.
Als u voor maximaal 2 gratis vrijkaarten in aanmerking wil komen, kunt u een mail sturen en in maximaal 100 woorden aangeven waarom u graag aan deze 2-daagse wandeling wilt deelnemen en als u met zijn tweeën gaat, met wie uw gaat wandelen.

Stuur uw mail naar: hitlandmagazine@radiocapelle.nl
We hebben in totaal 20 vrijkaarten die we namens RWV mogen uitdelen, dus wees er snel bij. U kunt tot uiterlijk 9 december 2016 uw inzending insturen en daarna informeren we de winnaars van de vrijkaarten per mail.