Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (betaalde content, buiten redactionele verantwoordelijkheid)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 22 juli 2021

Is Tahiti een leuker eiland om te bezoeken of toch Bora Bora?

Als je je een vakantie plant, heb je waarschijnlijk wel eens aan Hawaii gedacht. Deze Amerikaanse staat bestaat uit veel eilanden, waaronder Maui. Ditzelfde geldt in principe ook voor Frans-PolynesiŽ, wat wel echt land is. Met turquoise wateren en witte zandstranden is deze eilandengroep voor velen een droombestemming. Gezien het feit dat het bestaat uit meer dan 100 eilanden, is het moeilijk om te beslissen waar te gaan. Twee populaire eilanden zijn desondanks Tahiti en Bora Bora. De kans is dan ook groot dat je uit deze twee opties gaat kiezen, wat mogelijk is met behulp van dit artikel.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 19 juli 2021

Een goede fysiotherapeut helpt je verder

Ben jij veel bezig met sport en doe je er keer op keer alles aan om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt presteren? Dan is het zeker aan te raden om een fysiotherapeut in te schakelen. Een fysiotherapeut kan er namelijk voor zorgen dat jij optimaal herstelt. Ook kan je deze inschakelen op het moment dat je last hebt van wat lichamelijke klachten of je net terugkomt van een blessure. De fysio zal ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk herstelt en dat je straks weer lekker kunt gaan sporten. Heb je een verkeerde houding? Ook dan kan je terecht bij de fysio. Aan te raden is om wel op zoek te gaan naar een partij die voor kwaliteit staat en jou ook echt zo goed mogelijk kan helpen. Je moet er toch niet aan denken dat de klachten erger worden omdat de fysio zijn werk niet goed doet? Zoek daarom naar de beste partij!

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 13 juli 2021

Waarvoor wordt epoxy hars gebruikt?

Epoxy hars staat bekend om zijn sterke hechtende eigenschappen, waardoor het een veelzijdig product is in veel industrieŽn. Het biedt bovendien weerstand tegen hitte en chemische toepassingen, waardoor het een ideaal product is voor iedereen die een sterke grip onder druk nodig heeft. Hierbij kun je onder meer denken aan gietvloeren. Epoxy giethars is ook een duurzaam product dat kan worden gebruikt met verschillende materialen, waaronder: hout, stof, glas, porselein of metaal. Het is echter belangrijk op te merken dat epoxy giethars niet als waterbestendig wordt beschouwd. Herhaalde vochtige of natte omstandigheden kunnen na verloop van tijd verslechtering veroorzaken, wat de duurzaamheid zal beÔnvloeden. Desondanks kan epoxy hars wel voor veel dingen ingezet worden, zoals je hieronder kunt lezen.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 13 juli 2021

Zorgeloos op vakantie: huur een goedkope auto op Ibiza

Als je op vakantie gaat naar Ibiza dan wil je natuurlijk op en top genieten. Als je meer wilt doen dan aan het zwembad liggen bij je hotel dan is het handig om een auto te huren. Dat kun je al vanuit Nederland regelen. Dat is wel zo makkelijk, want zodra je bent geland en je hebt je bagage opgehaald pik je meteen je auto op. Je hoeft niet uitgebreid te onderhandelen in een taal die je misschien niet heel erg goed machtig bent. En je weet zeker dat de auto van je keuze voor jou beschikbaar is.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 5 juli 2021

Coating Vloer & Company

Tegenwoordig wordt er ontzettend vaak voor gietvloeren gekozen. Niet alleen onder consumenten is deze vloer zeer geliefd, maar ook bedrijven kiezen steeds vaker voor de gietvloer. Dat is niet gek, want dit type vloer heeft ontzettend veel gunstige eigenschappen. Coating Vloer & Company is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg van dit type vloeren. Bent u benieuwd naar dit type vloeren? Hieronder leest u alles wat u over de gietvloer moet weten.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 5 juli 2021

Ultieme gids voor het kopen van een sportbeha

Met velen van ons die momenteel thuis zijn, is het maken van een dagelijkse wandeling of het doen van yoga of oefeningen in huis erg goed voor ons lichaam en geest. We willen ervoor zorgen dat we de juiste uitrusting hebben voor onze sportieve activiteiten en het is net zo belangrijk dat we tijdens het sporten een ondersteunende beha dragen die de impact op onze borsten helpt verminderen. Als het om sporten gaat, zijn ondersteuning en comfort de sleutelwoorden. We hebben de ultieme gids voor het kopen van een sportbeha samengesteld met tips om u te helpen een sportbeha te vinden die goed past en maximale ondersteuning en comfort biedt, evenals onze beste aanbevelingen voor sportbeha's.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 5 juli 2021

Waarom krachttraining gezond voor je is

Denk je bij krachtsport aan geoliede bodybuilders met spieren als kabels? Dan halen we je snel uit die waan. Krachttraining is namelijk heel gezond. Voor mannen en voor vrouwen. Want krachttraining zorgt er voor dat je niet alleen fitter wordt maar dat ook al je dagelijkse activiteiten je veel makkelijker af gaan.†

GEPUBLICEERD OP:
maandag 28 juni 2021

Makkelijk Afvallen hoeft niet gepaard te gaan met eindeloos sporten

Veel mensen die af willen vallen zien er als een blok tegenop. Ze vrezen het eentonige dieet dat komt en het eindeloze sporten dat er bij hoort. Hoe anders kan echter de realiteit zijn. Makkelijk Afvallen is wars van eentonig eten en al helemaal van eindeloos sporten. Het platform van Niels Bosman laat op andere manieren zien hoe je gewicht kunt verliezen zonder dat je elke dag naar de sportschool hoeft. Een het eten? Dat is gewoon smaakvol.