Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (betaalde content, buiten redactionele verantwoordelijkheid)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 9 september 2021

Zonder tas de deur uit dat doe je zo

Hoe minder je meeneemt, hoe minder je hoeft te sjouwen. Maar je kunt ook minder verliezen of ergens laten liggen. Even de deur uit zonder tas om dat ene gratis item op te halen. Maar dan wil je wel je sleutels mee. En je telefoon. En je mondkapje. En misschien toch voor de zekerheid je portemonnee? Want dan kun je gelijk nog even brood halen onderweg. Je tas meenemen lijkt dan de beste optie. Omdat je anders je zakken vol met spullen moet proppen. Maar niets is minder waar. Je kunt namelijk ook vooruit met hele slimme items. Zoals de nieuwste rage de telefoontasjes. Of de portemonnee die meer is dan een plek om je geld op te bergen. Voor jou de beste varianten op een rijtje. Zodat je deze zomer ook eens zonder tas weg kunt. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 6 september 2021

Vier dingen over LED lampen die je moet weten

De technologische vooruitgang in de ontwikkeling van LED lampen is snel en furieus geweest, waarbij fabrikanten concurreerden om LED lampen te ontwerpen die geschikt zijn voor elke toepassing in huis, terwijl ze werkten om de verkoopprijs te verlagen tot een omslagpunt van massale acceptatie door de consument. Vandaag de dag zijn deze doelen zeker behaald, waardoor het zon goed idee is om LED verlichting te gebruiken in je woning. Ze zijn namelijk vele malen kosteneffectiever dan hun tegenhangers, zoals gloeilampen en CFL lampen. Voordat je LED lampen koopt in een webshop, is het van belang om de onderstaande dingen te weten. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 6 september 2021

Hoe kun je een lavalamp repareren nadat je het hebt geschud?

Lampen werden oorspronkelijk gemaakt om 's nachts licht te produceren. Natuurlijk hebben we nu elektriciteit om dat voor ons te doen. Nu is de lamp meer een decoratief element. Eén type is steeds populairder geworden, dit wordt een lavalamp genoemd. Klik hier om zon lamp aan te schaffen! Lavalampen zijn erg leuk om naar te kijken, maar ze mogen niet worden aangeraakt. Als je er een hebt en het is geschud, vraag je je misschien af wat je moet doen. Leer hoe je de lavalamp na het schudden kunt repareren in dit artikel, wat je kunt doen aan de hand van een paar stappen. 

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 2 september 2021

Refurbished telefoons

Tegenwoordig is het bij het kopen van een telefoon een soort nieuwe rage gekomen. Dit komt doordat er tegenwoordig een voordelige manier is om een nieuwe telefoon te kopen. Dit is namelijk de refurbished telefoon.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 2 september 2021

Slaapyoga: loslaten en ontspannen

Slaapyoga klinkt als een makkelijke manier van yoga. Lekker liggen en ontspannen. Maar dat is waar zoveel mensen moeite mee hebben. Slaapyoga kan dan juist uitsluitsel bieden. We kunnen niet zonder slaap. Tijdens onze slaap zijn ons lijf en onze geest druk bezig zich als het ware te resetten. Zo kunnen we fris en gefocust aan een nieuwe dag beginnen. Toch blijkt slapen voor niet iedereen zo vanzelfsprekend. Slaapyoga, waarbij je niet slaapt (!) maar wel ontspant, kan wel soelaas bieden. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 17 augustus 2021

Mobiele airco, die moet iedereen hebben!

Als het in de zomer zo warm is dan is een beetje verkoeling in huis wel fijn. Een mobiele airco kan dan echt de perfecte uitkomst zijn. Een airco zorgt voor het perfecte binnenklimaat. Een airco is een hulpmiddel. Het zorgt ervoor dat de ruimte verkoeld wordt en ontvochtigd wordt. Voor ruimtes waar een vast airco systeem ontbreekt is dit echt een goede oplossing. Een mobiele airco is enorm fijn om in huis te hebben. Vooral op de hete zomerdagen die best vervelend kunnen zijn. Zeker als je wil slapen of even wil uitrusten dan is een beetje verkoeling wel fijn. De airco heeft vele voordelen en die lees je hieronder. 

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 12 augustus 2021

Wat zijn de beste albums van 2021?

Inmiddels hebben we het eerste half jaar van 2021 alweer achter de rug. Zoals ook vorig jaar het geval was, hebben we nog altijd te maken met de wereldwijde pandemie. Hierdoor is de kans groot dat er nog steeds minder nieuwe muziek uitkomt, wat ook in 2020 al het geval was. Vervelend natuurlijk, want wie wil nou niet genieten van nieuwe albums? Gelukkig kun je zo wel je geld spenderen aan andere dingen, bijvoorbeeld aan energie zuinige verlichting. Dit is dus verlichting waarmee het mogelijk is om geld te besparen, waarmee je vervolgens later weer de onderstaande albums kunt kopen. Dat wordt namelijk zonder twijfel aangeraden! 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 10 augustus 2021

Hoe kun je thuis de sfeer van een koffiecafé namaken? 

Zo goed als overal ter wereld wordt veel koffie gedronken. Het is dan ook niet vreemd dat er steeds meer koffiecafés uit de grond worden gestampt. Hartstikke leuk natuurlijk, want hier kun je heerlijk genieten van een kopje koffie. Mogelijk vind je de sfeer van zon café zelfs zo leuk dat je dit wilt namaken in je woning, wat zonder twijfel mogelijk is met behulp van de tips die genoemd worden in dit artikel. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 10 augustus 2021

Vier leuke manieren om opbergmanden te gebruiken in je interieur

Rieten manden zijn ondertussen weer helemaal terug in de mode. Logisch, want zon opbergmand ziet er prachtig uit door het gebruikte materiaal. Daarnaast kan een mand in huis natuurlijk ook hartstikke handig zijn. Zo is het mogelijk om er onder meer wat spullen in op te bergen, maar stiekem kun je een opbergmand voor nog meer doeleinden inzetten. In dit artikel vind je een paar voorbeelden van waar je een mand voor kunt gebruiken.