Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (ingezonden)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 2 september 2021

Slaapyoga: loslaten en ontspannen

Slaapyoga klinkt als een makkelijke manier van yoga. Lekker liggen en ontspannen. Maar dat is waar zoveel mensen moeite mee hebben. Slaapyoga kan dan juist uitsluitsel bieden. We kunnen niet zonder slaap. Tijdens onze slaap zijn ons lijf en onze geest druk bezig zich als het ware te resetten. Zo kunnen we fris en gefocust aan een nieuwe dag beginnen. Toch blijkt slapen voor niet iedereen zo vanzelfsprekend. Slaapyoga, waarbij je niet slaapt (!) maar wel ontspant, kan wel soelaas bieden. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 17 augustus 2021

Mobiele airco, die moet iedereen hebben!

Als het in de zomer zo warm is dan is een beetje verkoeling in huis wel fijn. Een mobiele airco kan dan echt de perfecte uitkomst zijn. Een airco zorgt voor het perfecte binnenklimaat. Een airco is een hulpmiddel. Het zorgt ervoor dat de ruimte verkoeld wordt en ontvochtigd wordt. Voor ruimtes waar een vast airco systeem ontbreekt is dit echt een goede oplossing. Een mobiele airco is enorm fijn om in huis te hebben. Vooral op de hete zomerdagen die best vervelend kunnen zijn. Zeker als je wil slapen of even wil uitrusten dan is een beetje verkoeling wel fijn. De airco heeft vele voordelen en die lees je hieronder. 

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 12 augustus 2021

Wat zijn de beste albums van 2021?

Inmiddels hebben we het eerste half jaar van 2021 alweer achter de rug. Zoals ook vorig jaar het geval was, hebben we nog altijd te maken met de wereldwijde pandemie. Hierdoor is de kans groot dat er nog steeds minder nieuwe muziek uitkomt, wat ook in 2020 al het geval was. Vervelend natuurlijk, want wie wil nou niet genieten van nieuwe albums? Gelukkig kun je zo wel je geld spenderen aan andere dingen, bijvoorbeeld aan energie zuinige verlichting. Dit is dus verlichting waarmee het mogelijk is om geld te besparen, waarmee je vervolgens later weer de onderstaande albums kunt kopen. Dat wordt namelijk zonder twijfel aangeraden! 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 10 augustus 2021

Hoe kun je thuis de sfeer van een koffiecafé namaken? 

Zo goed als overal ter wereld wordt veel koffie gedronken. Het is dan ook niet vreemd dat er steeds meer koffiecafés uit de grond worden gestampt. Hartstikke leuk natuurlijk, want hier kun je heerlijk genieten van een kopje koffie. Mogelijk vind je de sfeer van zo’n café zelfs zo leuk dat je dit wilt namaken in je woning, wat zonder twijfel mogelijk is met behulp van de tips die genoemd worden in dit artikel. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 10 augustus 2021

Vier leuke manieren om opbergmanden te gebruiken in je interieur

Rieten manden zijn ondertussen weer helemaal terug in de mode. Logisch, want zo’n opbergmand ziet er prachtig uit door het gebruikte materiaal. Daarnaast kan een mand in huis natuurlijk ook hartstikke handig zijn. Zo is het mogelijk om er onder meer wat spullen in op te bergen, maar stiekem kun je een opbergmand voor nog meer doeleinden inzetten. In dit artikel vind je een paar voorbeelden van waar je een mand voor kunt gebruiken.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 22 juli 2021

Is Tahiti een leuker eiland om te bezoeken of toch Bora Bora?

Als je je een vakantie plant, heb je waarschijnlijk wel eens aan Hawaii gedacht. Deze Amerikaanse staat bestaat uit veel eilanden, waaronder Maui. Ditzelfde geldt in principe ook voor Frans-Polynesië, wat wel echt land is. Met turquoise wateren en witte zandstranden is deze eilandengroep voor velen een droombestemming. Gezien het feit dat het bestaat uit meer dan 100 eilanden, is het moeilijk om te beslissen waar te gaan. Twee populaire eilanden zijn desondanks Tahiti en Bora Bora. De kans is dan ook groot dat je uit deze twee opties gaat kiezen, wat mogelijk is met behulp van dit artikel.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 19 juli 2021

Een goede fysiotherapeut helpt je verder

Ben jij veel bezig met sport en doe je er keer op keer alles aan om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt presteren? Dan is het zeker aan te raden om een fysiotherapeut in te schakelen. Een fysiotherapeut kan er namelijk voor zorgen dat jij optimaal herstelt. Ook kan je deze inschakelen op het moment dat je last hebt van wat lichamelijke klachten of je net terugkomt van een blessure. De fysio zal ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk herstelt en dat je straks weer lekker kunt gaan sporten. Heb je een verkeerde houding? Ook dan kan je terecht bij de fysio. Aan te raden is om wel op zoek te gaan naar een partij die voor kwaliteit staat en jou ook echt zo goed mogelijk kan helpen. Je moet er toch niet aan denken dat de klachten erger worden omdat de fysio zijn werk niet goed doet? Zoek daarom naar de beste partij!

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 13 juli 2021

Waarvoor wordt epoxy hars gebruikt?

Epoxy hars staat bekend om zijn sterke hechtende eigenschappen, waardoor het een veelzijdig product is in veel industrieën. Het biedt bovendien weerstand tegen hitte en chemische toepassingen, waardoor het een ideaal product is voor iedereen die een sterke grip onder druk nodig heeft. Hierbij kun je onder meer denken aan gietvloeren. Epoxy giethars is ook een duurzaam product dat kan worden gebruikt met verschillende materialen, waaronder: hout, stof, glas, porselein of metaal. Het is echter belangrijk op te merken dat epoxy giethars niet als waterbestendig wordt beschouwd. Herhaalde vochtige of natte omstandigheden kunnen na verloop van tijd verslechtering veroorzaken, wat de duurzaamheid zal beïnvloeden. Desondanks kan epoxy hars wel voor veel dingen ingezet worden, zoals je hieronder kunt lezen.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 13 juli 2021

Zorgeloos op vakantie: huur een goedkope auto op Ibiza

Als je op vakantie gaat naar Ibiza dan wil je natuurlijk op en top genieten. Als je meer wilt doen dan aan het zwembad liggen bij je hotel dan is het handig om een auto te huren. Dat kun je al vanuit Nederland regelen. Dat is wel zo makkelijk, want zodra je bent geland en je hebt je bagage opgehaald pik je meteen je auto op. Je hoeft niet uitgebreid te onderhandelen in een taal die je misschien niet heel erg goed machtig bent. En je weet zeker dat de auto van je keuze voor jou beschikbaar is.