Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (betaalde content, buiten redactionele verantwoordelijkheid)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 september 2022

Zo luister jij onbezorgd muziek

Vind jij het ook zo fijn en ontspannen om naar muziek te luisteren? Dan ben je natuurlijk absoluut niet de enige. Of het nu de radio is of we onze favoriete muziek streamen, muziek luisteren doen we allemaal. Doordat muziek ons vaak doet denken aan verschillende situaties en even terugbrengt naar het verleden, kan het soms heel goed zijn dat je even helemaal verzeilt raakt in allerlei gedachten. Des te belangrijker is het dus dat je onbezorgd kunt blijven luisteren. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je tijdens een prachtig nummer ineens allerlei ruis tussendoor hoort. Om er voor te zorgen dat je onbezorgd naar muziek kunt luisteren, hebben we een aantal tips voor je.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 september 2022

Onbezorgd radio luisteren onderweg

Zit jij met enige regelmaat in de auto, dan is de kans vrij groot dat je dan naar de radio luistert. Logisch, want zonder muziek of DJ die gezellig aan het kletsen zijn over de dagelijkse gang van zaken is het natuurlijk ontzettend stil in de auto. Niet alleen heeft het luisteren naar radio in de auto ontzettend veel voordelen, maar is het natuurlijk ook gewoon een stuk gezelliger. Hoewel er tegenwoordig, vooral in de nieuwere auto’s een relatief stabiele verbinding is, hebben we toch een aantal tips voor je die er aan bij kunnen dragen dat ook jij onbezorgd radio kunt luisteren onderweg.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 17 augustus 2022

3 tips voor het beheren van je geld

Het is gemakkelijk om gezinsgeld als eenonderneming te behandelen: breng zoveel mogelijk binnen, haal eruit wat je nodig hebt en hoop maar dat je niet opraakt. Maar je zou op die manier geen bedrijf runnen, dus waarom zou je hetzelfde doen voor je gezin? Het kan ontmoedigend lijken, maar het is echt niet zo moeilijk om van je gezinsfinanciën een succesvolle langetermijnonderneming te maken. Hiervoor kan het nodig zijn om gebruik te maken van een paar belangrijke adviezen. In dit artikel lees je hier de drie beste tips voor! 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 9 augustus 2022

De vergelijkingssite voor jouw huurauto!

Mensen willen steeds vaker vergelijken: waarkrijg ik de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Je kunt allang niet meer alleen je hypotheek of tv-abonnement vergelijken. Er zijn ook vergelijkingssite voor het huren van je auto op vakantie. Maar hoe werkt zo’n site dan? En hoe huur je je auto? Dat lees je in dit artikel.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 21 april 2022

Een vrouwelijke radiopresentatrice draagt graag een comfortabele bh

Iedere vrouw die een baan heeft waar ze lang moet zitten wil comfortabele kleding aan. Je wilt dan niet iets aan hebben wat gaat knellen of wrijven. Dat is gewoon niet fijn als je zittend werk verricht. Een radiopresentatrice werkt voor de radio en doet veel zittend werk. Je kleding moet er wel top uitzien maar het is ook belangrijk dat die comfortabel zit. Het is ook beter voor de gezondheid. 

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 21 april 2022

Een presentatrice moet er altijd top uitzien

Als presentatrice wil je een goede indruk maken. De juiste outfit speelt dan een belangrijke rol. Je staat als presentatrice op de voorgrond. Dat wil zeggen iedereen maakt dan een indruk van je. Je wilt dan niet eruit zien als een grijze muis. Je kleding is bepalend voor hoe jij je voelt en hoe het publiek jou gaat zien. Om succesvol te kunnen presenteren kun je het volgende doen.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 2 maart 2022

Werknemers in en rond Rotterdam weer vaker op kantoor

Nu de corona maatregelen vrijwel allemaal van de baan zijn, neemt het verkeer in en rond Capelle en Rotterdam ook weer gestaag toe. Toch zal niet iedereen hele dagen op kantoor gaan werken en liever voor de hybride variant gaan. Deels op locatie en deels op de thuiswerkplek. Daarnaast is er ook weer ruimte voor meetings, workshops en masterclasses op externe locaties. De afgelopen tijd is er ook vaak minder aandacht besteedt aan teambuilding, kennissessies en bedrijfsfeestjes. Activiteiten die voor de saamhorigheid op de werkvloer zeker belangrijk blijven.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 11 februari 2022

Beleggingskansen in de blockchain voor Capelle

De wereld is continu onderhevig aan veranderingen wat zo ook geldt voor de financiële sector. Het ontstaan van de blockchain-technologie heeft de wereld doen veranderen en het beleggings-spectrum doen verbreden. Het financieel stelsel crypto is onder andere ontworpen om fraude tegen te gaan en snelle, veilige transacties mogelijk te maken. Waar het bankenstelsel hedendaags nogal eens platligt wegens onderhoud of een dreiging vanuit hackers, biedt de geavanceerde cryptografie bescherming tegen dergelijke risico’s. Maar wat houdt de blockchain eigenlijk in en waar liggen de kansen van deze technologie?