Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (betaalde content, buiten redactionele verantwoordelijkheid)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 17 april 2023

3 Manieren om uw vacature aantrekkelijker te maken

Topkandidaten hebben niet dezelfde behoeften als de meeste kandidaten die werk zoeken. Deze toppers willen niet zomaar een andere baan; ze willen betere banen. Maar de meeste vacatures Nike zijn geschreven voor kandidaten die een baan nodig hebben. Deze advertenties zijn overladen met vaardigheden, taken en verantwoordelijkheden, en zijn vaak negatief van toon. Ze inspireren eenvoudigweg niet de besten om te solliciteren. De beste manier om kwaliteitsvolle kandidaten te interesseren voor uw vacature is een vacature te creëren die kandidaten aantrekt. Overweeg deze drie tips om uw vacature te verbeteren en aantrekkelijker te maken. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 20 maart 2023

Capelle en de radio

Het maakt eigenlijk niet uit waar je nu komt. Overal staat er wel een radio aan. In Capelle is dit niet heel veel anders dan ergens anders. Daarom is het zeker eens goed om te kijken naar de opties die je hebt. Voor iedereen is Capelle iets anders. Voor de een liggen er heel wat herinneringen en voor de ander is het een vakantiebestemming. Het is wel leuk om te kijken waar je allemaal radio kunt luisteren en wat goede leuke dingen zijn om te doen. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 20 maart 2023

Zo luister jij optimaal naar radio capelle in de auto

Optimaal genieten van jouw favoriete muziek tijdens het autorijden? Dat kan! Radio luisteren in de auto is nog steeds populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. Maar hoe zorg je ervoor dat je optimaal kunt genieten van radio in de auto? In dit artikel geven we je praktische tips om het beste uit je autoradio te halen.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 15 maart 2023

Hoe kun je goedkoop autorijden in Capelle aan den IJssel?

Voor veel mensen is een auto essentieel om te hebben. Dit komt omdat een auto een makkelijke manier is om voor vervoer te zorgen. Als je dit goed wilt doen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je dit prettig kunt doen. Voor veel mensen kan het goedkoop autorijden hier een goede optie voor zijn. Dit komt omdat er verschillende mogelijkheden zijn om dit aan te pakken. Om je hier een goed beeld van te geven, gaan we in dit artikel kijken hoe je goedkoop auto kunt rijden in Capelle aan den IJssel. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 december 2022

Werken bij de radio. Maar wat doe je dan allemaal?

Elke dag krijg je er wel mee te maken, de radio. Op weg naar huis na een lange werkdag, in de wachtkamer bij de dokter of als achtergronddeuntje in de supermarkt. Misschien is het daardoor wel jouw droombaan geworden. Maar wat komt er allemaal bij zon baan bij kijken? Wij vertellen je het hier!

GEPUBLICEERD OP:
maandag 3 oktober 2022

Zo luister jij overal en altijd radio

Luister jij thuis het allerliefste gewoon lekker naar de radio? Dan ben je natuurlijk absoluut niet de enige. Zoals je uiteraard weet kennen we tientallen verschillende radiozender, die bestaan uit allerlei verschillende soorten muziek. Uiteraard is kans vrij groot dat jij dagelijks naar één van de grote zenders luisteren, zoals Q, 538 of SLAMFM!. Ondanks dat het luisteren van radio in de auto en ook thuis ontzettend fijn is, zijn er zoveel meer andere momenten waarop het luisteren van radio een aanrader is. Waar we vroeger enkel via een FM ontvanger naar de radio konden luisteren, is dit tegenwoordig natuurlijk allang niet meer het geval. Met de komst van de smartphone en uiteraard ook het internet op onze telefoon, is radio luisteren nog nooit zo gemakkelijk geweest.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 27 september 2022

Veilig en voordelig je huis isoleren doe je zo

Met de steeds oplopende kosten voor bouwmaterialen, uurlonen en energie, besluiten steeds meer mensen besparingsmaatregelen te nemen. Dat kan in veel vormen. Zo stimuleert de overheid het isoleren van je huis of het installeren van een warmtepomp. 

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 21 september 2022

Vintage designmeubels kopen of verkopen: beste tips

De vintagestijl is nog steeds een enormpopulaire woontrend. Dit maakt het voor kopers en verkopers interessant om het internet te gebruiken voor de handel. Waar moet je als aanbieder op letten bij het adverteren en hoe ga je te werk als je graag een mooi item wilt kopen? We hebben de belangrijkste tips voor jou bij elkaar gezocht.