Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (ingezonden)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 24 februari 2021

Tassen kopen

Je kunt tassen kopen op allerlei verschillende manieren. Je kunt dit in verschillende fysieke winkels zoals een tassenwinkel doen, en je kunt dit online doen. Ook zijn er allerlei websites en winkels te vinden waar je tweedehands tassen kunt gebruiken. Ondanks dat deze tassen tweedehands zijn, zijn deze soms niet van nieuw te onderscheiden. Maar wanneer je een nieuwe tas wilt kopen, kun je dit zowel online als in een fysieke winkel doen. Tassen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren en daarnaast kunnen tassen ook gemaakt zijn van verschillende materiaalsoorten.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 24 februari 2021

Koop een Cowboysbag

Ben jij op zoek naar een echte lederen tas van een stevige, hoogwaardige kwaliteit? Koop dan een Cowboysbag. Dit is namelijk een tassenmerk wat bekend staat om de stevige schouder- en handtassen. Een Cowboysbag is meer dan alleen een tas. Dit omdat dit merk allerlei verschillende tassen ontwerpt en produceert. Zo kun je niet alleen een handtas of een schoudertas van dit merk kopen, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere luiertas? Zo’n tas is voorzien van allerlei handige vakken zodat je hier gemakkelijk schone luiers en billendoekjes in kunt stoppen. Daarnaast houd je nog genoeg ruimte over in deze tas zodat je ook nog een verschoningsmatje mee kunt nemen.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 24 februari 2021

Eigen bedrijf aan huis of toch een kantoor huren?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een eigen bedrijf op te richten. Dit kun je groots aanpakken met direct forse investeringen en veel versterkingen, maar het kan ook een stuk kleiner. Je kunt immers tevens gewoon als ZZP’er aan de slag gaan. Als jij dit van plan bent dan kun je ervoor kiezen om je werk vanuit je eigen huis te doen, wat op het moment veel Nederlanders doen vanwege het coronavirus. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een kantoor te kopen. Een kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel kan daarnaast ook. De keuze is dus eigenlijk reuze, maar wat is nou beter? Een eigen bedrijf aan huis of het kopen of huren van een kantoor? In dit artikel kun je daar meer over lezen.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 24 februari 2021

Jongeren vinden eigen schermtijd te hoog

Van de jongeren van 16 tot 25 jaar bedraagt de schermtijd op een doordeweekse dag zes tot zeven uur. 60 procent van de groep geeft zelf aan dit te veel te vinden. Door zoveel tijd door te brengen achter een scherm, ervaart een zesde van de groep lichamelijke klachten. Dit blijkt uit een representatieve steekproef van Netwerk Mediawijsheid en het Trimbos-instituut onder bijna 900 deelnemers.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 24 februari 2021

Dit missen we het meest sinds we thuiswerken

Sinds de eerste COVID-19 besmetting in Nederland werd bevestigd zijn we met zijn allen massaal thuis gaan werken. Dat gaat niet altijd gemakkelijk, want niet iedereen heeft een perfecte werkplek. Sommige mensen moeten dealen met de afleiding van een gezin met kleine kinderen en velen zitten dagelijks in eindeloze digitale vergaderingen. De tijd dat je met je laptoptas 17 inch de deur uit stapte om te gaan werken is bovendien misschien wel helemaal verleden tijd, want thuiswerken lijkt ook in de toekomst meer en meer voor te gaan komen. Maar wat missen we nou het meest sinds we thuiswerken?

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 24 februari 2021

Wat te doen tegen een winterdip?

Januari is voor veel mensen niet de meest favoriete maand van het jaar. En dan hebben we nu ook nog eens te dealen met een lockdown. Een nieuwe herschel tas shoppen in een fysieke winkel kan niet eens. Geen wonder dat je je vaak somber en neerslachtig voelt. Bovendien missen we de zon en voelen we ons vermoeid. Kortom: een winterdip. Wat kun je daar tegen doen? Lees hier onze tips.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 24 februari 2021

Meer somberheid en depressie onder jongeren

Je zou het niet zeggen als je jongeren naar school ziet gaan. Al fietsend hebben ze vaak de grootste lol. Toch is er veel somberheid en depressie onder jongeren. De coronacrisis doet daar nog een schepje bovenop.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 24 februari 2021

De invloed van 3D printen op het onderwijs

Het wordt steeds gebruikelijker om een 3D printer te vinden in klaslokalen. Leraren en professoren kunnen de waarde inzien van het toestaan dat hun studenten een idee ontwikkelen tot iets dat ze daadwerkelijk kunnen vasthouden, waar ook een 3D print service voor gebruikt kan worden. Het is natuurlijk erg belangrijk om studenten voor te bereiden op de banen van de toekomst door ze vaardigheden en kennis bij te brengen met de nieuwste technologie van vandaag. Dit geldt niet alleen voor basisscholen, maar ook voor universitaire en andere soortgelijke instellingen. Hieronder vind je een paar invloeden van 3D printen op het onderwijs.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 23 januari 2021

Dit zijn de mooiste wandelroutes in Capelle aan den IJssel

Door de maatregelen die het kabinet opgelegd heeft vanwege het coronavirus kunnen we op het moment natuurlijk niet al te veel doen. Een leuk uitje naar een museum of een speelparadijs met de kids zit er helaas niet. Ook een vliegtuig pakken naar het buitenland om vervolgens een huurauto te regelen op EasyTerra is eigenlijk niet mogelijk. Een auto huren kun je daarentegen wel doen als je Nederland wilt verkennen. Je kunt hiermee al dicht bij huis beginnen, namelijk gewoon in de buurt van Capelle aan den IJssel. Er zullen vast gebieden zijn in deze regio die jij nog niet genoeg ontdekt of gezien hebt. Met behulp van de onderstaande wandelroutes zal dit vast niet meer het geval zijn.