Capelle en de radio

  • maandag 20 maart 2023
  • Betaalde content, buiten redactionele verantwoordelijkheid

Het maakt eigenlijk niet uit waar je nu komt. Overal staat er wel een radio aan. In Capelle is dit niet heel veel anders dan ergens anders. Daarom is het zeker eens goed om te kijken naar de opties die je hebt. Voor iedereen is Capelle iets anders. Voor de een liggen er heel wat herinneringen en voor de ander is het een vakantiebestemming. Het is wel leuk om te kijken waar je allemaal radio kunt luisteren en wat goede leuke dingen zijn om te doen. 

Radio in de auto
Radio luisteren doen we niet alleen in ons huis. Het is geen enkel probleem om dit ook in de auto te doen. De auto heeft hier zelfs speciaal een vak voor. Je kunt dus altijd een radio in je auto maken zonder enige problemen. Dit is een groot voordeel, want dan hoef je niet in stilte te rijden. Je kunt juist lekker naar je favoriete nummer luisteren als je onderweg bent van Capelle. Dit is al jaren zo. Tegenwoordig heb je ook radio’s met een Bluetooth functie waardoor je helemaal je favoriete nummers zelf kunt gaan draaien. 

Radio in huis
Uiteraard kun je ook gewoon een radio in je huis hebben staan. Deze kun je bij de tv hebben staan of gewoon op een tafeltje. Op die manier kun je op elk moment van de dag lekker naar de radio luisteren wanneer jij dit graag wil. De meeste huizen hebben wel een radio of een manier om naar een radio te luisteren. Tegenwoordig kun je ook online naar de radio luisteren, dus je zal niet eens meer per se een radio in huis hoeven hebben. Je kunt ook gewoon gebruik maken van je telefoon of van bijvoorbeeld je laptop. 

Capelle en bouwen
Wanneer er in Capelle gebouwd wordt, dan worden er mooie huizen neer gezet. Hier wordt natuurlijk wel hard gewerkt. Tijdens het bouwen van deze gebouwen wordt er gebruik gemaakt van een bouw radio. Op die manier kunnen de mensen die aan het werk zijn luisteren naar de muziek. Zo hoeven ze niet in volledige stilte te werken in Capelle. Dit is voor een hele hoop bouwvakkers een zeer groot voordeel. Zo voorkom je namelijk dat een saaie werkdag is. Daarnaast kun je dan eenvoudig horen hoe het weer in elkaar steekt. Wanneer je buiten werkt wil je dit natuurlijk wel weten. 

Radio in de winkel
Als je de radio frequenties op wilt zoeken dan kan dit overal. Zo kan dit ook prima in een winkel. Daarom hebben een hele hoop winkeliers ook een radio in de winkel staan. Op die manier kan je als klant naar de radio luisteren als je aan het winkelen bent. Vaak hebben ze hier heel slim de reclame van hun eigen winkel tussendoor. Hierdoor word je herinnert aan producten die je misschien nodig hebt. Dit is een hele slimme manier van marketing. Zo zorgen zij er eigenlijk voor dat je in Capelle in de winkel nog meer boodschappen gaat halen. Dit is een ingezonden artikel. Ingezonden artikelen vallen buiten de redactie van Radio Capelle.