Een presentatrice moet er altijd top uitzien

  • donderdag 21 april 2022
  • Betaalde content, buiten redactionele verantwoordelijkheid

Als presentatrice wil je een goede indruk maken. De juiste outfit speelt dan een belangrijke rol. Je staat als presentatrice op de voorgrond. Dat wil zeggen iedereen maakt dan een indruk van je. Je wilt dan niet eruit zien als een grijze muis. Je kleding is bepalend voor hoe jij je voelt en hoe het publiek jou gaat zien. Om succesvol te kunnen presenteren kun je het volgende doen.

Laat een outfit voor je spreken
Als je gaat presenteren wil je natuurlijk top eruit zien. Je zou dan eerst kunnen kijken naar wat je gaat presenteren. Je zou de kleding hierop kunnen aanpassen en dat geldt ook voor de juiste beha. Een beha die er stijlvol uitziet is de Bralette bh. Deze bh is zonder beugel die je aan kan doen in allerlei situaties. Ga je voor stijlvol of voor casual. Voor beiden kun je de Bralette bh dragen. 
Als presentatrice zul je met de Bralette bh stijlvol eruit zien. De Bralette lijkt op een top maar is een bh. De Bralette zit comfortabel maar heeft iets minder steun dan een normale beha. Voor te presenteren is die wel ideaal want hij mag gezien worden omdat het op een top lijkt. Het kan gewoon een onderdeel zijn van je outfit.

De Bralette is er in diverse soorten. Je kunt kiezen voor een Bralette top zodat je hem gewoon kunt dragen. De Bralette is ook verkrijgbaar als push up model en met kant. Heb je vollere borsten dan kun je kiezen voor de Bralette grote cup. De Bralette biedt alle comfort tijdens je werk als presentatrice.

Welke kleding je het beste niet kunt dragen?
Als je in de spotlights staat op het podium kan het best warm zijn. Wanneer het te warm is ga je meer zweten. Je kunt dan het beste kleuren vermijden waarop gemakkelijk zweetplekken te zien zijn. Zorg dat je dan ademende kleding aan hebt. Dat geld ook voor je bh. Het maakt geen goede indruk als je op het podium staat met zweetvlekken.

Zorg dat je kleding niet te strak zit. Je wilt niet dat het publiek daar zijn aandacht op vestigt. Zorg ervoor dat je geen kleding of bh draagt die knelt, wringt, jeukt of zelfs pijn doet. Een van de beha’s die gemakkelijk zitten is de Balconette bh. Ze zitten comfortabel en knellen niet.

De Balconette beha is geschikt voor te presenteren
Wil je jouw look op de juiste manier naar voren laten komen dan moet je zeker gaan voor een Balconette bh. De Balconette bh heeft een juiste pasvorm waardoor die een goede ondersteuning geeft aan je borsten. De Balconette bh heeft brede schouderbandjes waardoor die comfortabel zit. Als je echt voor een vrouwelijke look wilt gaan tijdens het presenteren dan is de Balconette perfect.

In de Balconette bh kun je er vrouwelijk uitzien en toch krijg je een bescheiden decolleté. Dat is goed wanneer je gaat presenteren. Je Balconette bh zal niet zichtbaar zijn op het podium maar ziet er toch elegant uit onder je kleding. De Balconette bh past bij elk postuur en zorgt je dat top eruit ziet.

Zorg dat je als presentatrice een passende beha hebt
Niet alleen de kleding moet passend zijn maar ook je beha. Als je op het podium staat wil je geen bh aan die te klein of groot is. Een bh is verkrijgbaar in alle bh maten. Als je jou bh maat nog niet weet kun je dat zelf opmeten. Zorg op het podium voor een beha die goed past. De beha zal dan niet ongemakkelijk zitten.Dit is een ingezonden artikel. Ingezonden artikelen vallen buiten de redactie van Radio Capelle.