Een vrouwelijke radiopresentatrice draagt graag een comfortabele bh

  • donderdag 21 april 2022
  • Betaalde content, buiten redactionele verantwoordelijkheid

Iedere vrouw die een baan heeft waar ze lang moet zitten wil comfortabele kleding aan. Je wilt dan niet iets aan hebben wat gaat knellen of wrijven. Dat is gewoon niet fijn als je zittend werk verricht. Een radiopresentatrice werkt voor de radio en doet veel zittend werk. Je kleding moet er wel top uitzien maar het is ook belangrijk dat die comfortabel zit. Het is ook beter voor de gezondheid. 

Een trendy push up bh voor een sexy decolleté
Als je als radiopresentatrice een programma presenteert op de radio dan wordt ze niet veel gezien. Een vrouw wil dan toch er netjes uitzien en goed voor de dag komen. De kleding maar ook mooie lingerie hoort daarbij. Om je als vrouw dan toch een beetje sexy te voelen kun je kiezen voor een mooie trendy push up beha. 

Als je houdt van meer volume van je borsten worden ze door een push up bh wat meer gelift. Het lijkt dan dat je vollere borsten hebt. De boezem wordt dan in de push up bh in principe naar elkaar toe gedrukt en naar boven. Het resultaat ervan is dat je een mooi decolleté er aan over houdt. Onder de passende kleding ziet dat er in ieder geval vrouwelijk uit. Je borsten zullen een maat groter lijken dan je hebt.

Een bh die comfortabel zit
Als je lang aan het werk bent wil je een beha die je comfort biedt. Een beha moet niet alleen comfortabel zijn maar moet je borsten genoeg ondersteuning geven. Een sportbeha is populair omdat deze zeer comfortabel aanvoelen. Er zijn verschillende soorten en maten. Een sport bh heb je in verschillende designs en zijn beslist niet saai. Een sport bh wordt vaak gedragen tijdens het sporten. 

Inmiddels is de sport bh ook gemakkelijk om tijdens dagelijkse activiteiten te dragen. Dat komt omdat ze je borsten goed beschermen tegen schokkende bewegingen. Als je een sport bh zonder te sporten draagt zorg dan ervoor dat tussendoor een normale bh draagt. Een sport bh zorgt ervoor dat je borsten strakker in de beha zitten. Ga je sporten dan is de sport bh zeker de juiste keuze omdat je trainingen gewoon intensief kan doen zonder gezondheidsklachten te krijgen.

Je bh maat zelf berekenen
Als je werkt als presentatrice wil je een beha die comfortabel zit. Om te zorgen dat die je comfort biedt moet die wel de juiste maat zijn. Als de beha omhoog trekt op je rug of de bandjes afzakken dan heb je niet de juiste maat. Je bh maat berekenen is gemakkelijk. Het enige dat je nodig hebt is een meetlint en een spiegel. 

Een spiegel is nodig zodat je nauwkeuriger je bh maat kunt opmeten. Het opmeten gebeurt in twee delen. Je meet de bovenwijdte en onderwijdte van je borsten. Je bh maat berekenen doe je eerst door de onderwijdte te berekenen. Je meet de omvang vlak onder je borsten en schrijft het getal in centimeters op. 

Nu ga je de bovenwijdte meten en dat gaat eenvoudig. Je meet nu de volle bovenwijdte. Dat wil zeggen de gehele omvang van je borsten. Je schrijft nu ook het getal in centimeters op. Je kunt via sportbh.nl de maattabel bekijken. Je let op de centimeters van de bovenwijdte en de onderwijdte. 
Je weet nu de juiste beha maat en kunt de passende bh voor je vinden. Nu je de bh maat goed berekend hebt kun je op zoek gaan naar de beha die bij je past. Zelfs als je werkt als presentatrice van de radio mag je er leuk uitzien.Dit is een ingezonden artikel. Ingezonden artikelen vallen buiten de redactie van Radio Capelle.