5 top bestemmingen voor zomers bedrijfsuitje

  • dinsdag 11 januari 2022
  • Ingezonden

De zomer is weer in zicht en de booster vaccinatiecampagne in volle gang. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtige zomer. Dé tijd om te gaan oriënteren naar een zomers bedrijfsuitje met overnachting. Wat zijn echter toffe bestemmingen om naar te kijken? Berlijn, Barcelona of Praag? Daar zijn waarschijnlijk al jouw collegaís al eerder geweest. Check hieronder 5 bestemmingen om jouw collegaís mee te verrassen. Check Edgeplore.nl voor meer toffe bestemmingen.

Rally rijden in Estland
Estland heeft veel te bieden. Wat denk je bijvoorbeeld van rally rijden op een parcours met zand en grind stukken? Welke collega drift het snelste door de bochten en zet de beste tijd neer? Na dit toffe avontuur slaap je in unieke boshutten aan het strand. Je eindigt deze belevingen met een traditionele diner show. Een paar shots lokale schnaps zullen niet ontbreken!

Beach experience in Albanië
Albanië is nog een relatief onbekende bestemming voor vele. Echter vindt je in Albanië naast ruige bergen wellicht de mooiste stranden van Europa. Deze stranden zijn het perfecte decor voor een zomers bedrijfsuitje. Kajak langs de prachtige kustlijn, slaap in een tentje op het strand en organiseer een privé feest tot in de late uurtjes.

Outdoor avonturen in Slovenië
Slovenië is een absolute aanrader voor een avontuurlijk bedrijfsuitje. In Slovenië worden toffe activiteiten afgewisseld met unieke overnachtingen en diners. Ga bijvoorbeeld met jouw team raften of daag elkaar uit tijdens de Slovenian Olympics. Dineren doen we in het prachtige kasteel van Bled en we overnachten in blokhutten met eigen sauna en hot tub.

Canyoning  in Madeira
Ook Madeira is een absolute aanrader voor outdoor lovers. Madeira staat bekend als een van de beste plekken ter wereld voor canyoning. Betreed de prachtige kloven en daag jouw collegaís uit tijdens deze unieke activiteiten. Help elkaar angsten te overwinnen om de canyoning tocht gezamenlijk af te sluiten. Naast canyoning is er natuurlijk ook ruimte voor andere toffe activiteiten zoals walvissen spotten of een lokale kookcursus.

Wereldwonder bezoeken in Jordanië
Hoeveel wereldwonderen heb jij met jouw collegaís samen al bezocht? Jordanië is dé bestemming voor een uniek avontuur. Wandel langs het prachtige wereldwonder Petra en slaap vervolgens in de unieke Wadi Rum woestijn. Feesten doen we hier op een boot of privé strand in de regio van Akaba. Een zomers bedrijfsuitje wat niet snel zal worden vergeten.Dit is een ingezonden artikel. Ingezonden artikelen vallen buiten de redactie van Radio Capelle.