Mobiele airco, die moet iedereen hebben!

  • dinsdag 17 augustus 2021
  • Ingezonden

Als het in de zomer zo warm is dan is een beetje verkoeling in huis wel fijn. Een mobiele airco kan dan echt de perfecte uitkomst zijn. Een airco zorgt voor het perfecte binnenklimaat. Een airco is een hulpmiddel. Het zorgt ervoor dat de ruimte verkoeld wordt en ontvochtigd wordt. Voor ruimtes waar een vast airco systeem ontbreekt is dit echt een goede oplossing. Een mobiele airco is enorm fijn om in huis te hebben. Vooral op de hete zomerdagen die best vervelend kunnen zijn. Zeker als je wil slapen of even wil uitrusten dan is een beetje verkoeling wel fijn. De airco heeft vele voordelen en die lees je hieronder. 

De voordelen van een airco die mobiel is
Er zitten sowieso al voordelen aan een airco, het apparaat verkoeld je huis op de warme dagen. Een mobiele airco heeft veel meer voordelen dan dat hij alleen verkoeld. Namelijk:

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Voordelige kosten
  • Ook verwarmen
  • Stille mobiele airco
  • Duurzaam koelen
  • Makkelijk te bedienen

De airco is mobiel en dus makkelijk te verplaatsen, zo kun je hem overal waar je wil neerzetten. In de slaapkamer, woonkamer, werkkamer en op iedere plek die je maar wil. De airco is gemakkelijk te verrijden. Ook kan hij dus makkelijk opgeborgen worden als de winter er aan komt. Tevens kan de airco ook verwarmen, dus je zou hem ook kunnen gebruiken in de winter. Dit komt door het brede bereik van 16 tot wel 32 grade celsius. De airco is ook nog eens duurzaam, hij gebruikt duurzaam gas en al helemaal duurzaam als je gebruik maakt van zonnepanelen. Er zit een handig bedieningspaneel in inclusief ingebouwde timer, afstandsbediening en alles kan aangepast worden naar wens met de verschillende standen. 

Mobiele airco met raamafdichting
Een mobiele airco moet eigenlijk altijd met een slang geventileerd worden. Dit betekent dat er een slang door een raam of deur naar buiten moet hangen om de warme lucht en  het vocht af te voeren. Tijdens het blazen van de koele lucht wordt er vocht en warme lucht gecreëerd, deze kunnen niet in de ruimte blijven. Dit moet dus via de slang naar buiten. Om deze opening ook een beetje af te dichten is een mobiele airco raamafdichting de oplossing. Als de opening afgedicht wordt dan zal de airco ook effectiever weken. Koelen met een open raam of deur heeft namelijk weinig zin. Het feit is dus gewoon dat de airco alleen volledig werkt met een mobiele airco raamafdichting. Dit is eenvoudig te plaatsen om zo een luchtsluis te creëren. 

Stille mobiele airco kopen voor de warme zomers
Een airco kopen voor de warme zomerdagen is een goede beslissing. Het zorgt voor verkoeling in de gewenste ruimte tijdens de hitte. Er zijn verschillende airco’s te verkrijgen. Vraag advies als je niet weet welke je wil. De stille mobiele airco heeft vele voordelen en is een van de beste aankopen die je kunt doen in de zomer. Bestel er vandaag nog een en geniet binnenkort van een heerlijk gekoelde ruimte in huis!Dit is een ingezonden artikel. Ingezonden artikelen vallen buiten de redactie van Radio Capelle.