Vier leuke manieren om opbergmanden te gebruiken in je interieur

  • dinsdag 10 augustus 2021
  • Ingezonden

Rieten manden zijn ondertussen weer helemaal terug in de mode. Logisch, want zo地 opbergmand ziet er prachtig uit door het gebruikte materiaal. Daarnaast kan een mand in huis natuurlijk ook hartstikke handig zijn. Zo is het mogelijk om er onder meer wat spullen in op te bergen, maar stiekem kun je een opbergmand voor nog meer doeleinden inzetten. In dit artikel vind je een paar voorbeelden van waar je een mand voor kunt gebruiken.

Opslag voor kleine items
Zo kun je een opbergmand van Sweetlivingshop.nl bijvoorbeeld gebruiken om hier wat kleine spullen in op te bergen. Vaak kun je hiervoor het beste een kleine mand gebruiken. Je kunt onder meer een kleine opbergmand plaatsen op je loungetafel. Vervolgens is het mogelijk om hier de afstandsbedieningen van de televisie in op te slaan zodat ze niet verslingerd liggen op tafel of op de bank. Dit ziet er niet alleen netter uit, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je de afstandsbedieningen nooit meer kwijt raakt. Daarnaast kun je je papierwerk of toiletartikelen bijvoorbeeld ook in een mandje bewaren.

Wasmand
Een opbergmand met deksel kan bovendien gebruikt worden als een wasmand. Je hebt dan natuurlijk wel een grotere mand nodig aangezien zo地 rieten wasmand beslist niet te klein moet zijn. Het wordt dan namelijk een rotzooi op je overloop, wat natuurlijk niet de bedoeling is. In principe kun je voor een rieten opbergmand die je als wasmand wilt gaan gebruiken het beste een smal maar hoog exemplaar aanschaffen. Er zijn overigens manden die je hiervoor kunt gebruiken die een voering hebben. Het is verstandig om zo地 model te kopen aangezien de voering ervoor zorgt dat je kleding niet kan blijven haken achter het riet. 

Opslag voor speelgoed
Heb je jonge kinderen? De kans is groot dat het speelgoed dan overal en nergens ligt in je huis. Dit zorgt er niet alleen voor dat je inrichting een stuk minder mooi wordt, maar het kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Je wilt immers niet over het speelgoed struikelen aangezien je dan zomaar gewond kunt raken. Daarom is het een goed idee om een rieten mand te gebruiken als een opslag voor de speelgoed van je kids. Probeer ze bovendien aan te leren om na het spelen al hun toys zelf op te bergen in de opbergmand. 

Opslag voor schoenen
Ben je echt geobsedeerd door schoenen? De kans is groot dat je schoenenrekje dan uitpuilt met allerlei verschillende sneakers, hakken, wandelschoenen, et cetera. Deze schoenen hebben eigenlijk een ander plekje nodig, waarvoor je een opbergmand van riet kunt inzetten. Hierdoor zorg je ervoor dat je hal er niet uitziet als een puinhoop, maar dat je vele schoenen gewoon netjes opgeborgen liggen in een mooie mand. Het is hierbij wel belangrijk om een opbergmand aan te schaffen die relatief groot is aangezien de schoenen er anders misschien niet in passen. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om meerdere manden te kopen om ze vervolgens te stapelen. Dit is een ingezonden artikel. Ingezonden artikelen vallen buiten de redactie van Radio Capelle.