Makkelijk Afvallen hoeft niet gepaard te gaan met eindeloos sporten

  • maandag 28 juni 2021
  • Ingezonden

Veel mensen die af willen vallen zien er als een blok tegenop. Ze vrezen het eentonige dieet dat komt en het eindeloze sporten dat er bij hoort. Hoe anders kan echter de realiteit zijn. Makkelijk Afvallen is wars van eentonig eten en al helemaal van eindeloos sporten. Het platform van Niels Bosman laat op andere manieren zien hoe je gewicht kunt verliezen zonder dat je elke dag naar de sportschool hoeft. Een het eten? Dat is gewoon smaakvol.

Maak gebruik van honderden koolhydraatarme recepten
Makkelijk Afvallen bied je bijvoorbeeld honderden verschillende koolhydraatarme recepten aan waarmee je heerlijk en gezond eet. Want gezonde voeding is de basis van afvallen, is Bosman van mening. Hij wijt het feit dat veel mensen moeite hebben af te vallen aan een gebrek aan kennis. Mensen weten niet wat gezonde voeding is, en maken zo niet steeds de juiste keuzes. Via Makkelijk Afvallen zorgt hij ervoor dat mensen wel over voldoende expertise beschikken en wel de juiste keuzes maken. 

De stappenteller en de 10.000 dagelijkse stappen
Natuurlijk is vet verbranden belangrijk als je gewicht wil verliezen. Dat betekent echter niet dat je elke dag opnieuw naar de sportschool moet. Vet verbranden kan anders. Makkelijk Afvallen is bijvoorbeeld groot aanhanger van wandelen met de stappenteller en hecht aan de 10.000 stappen per dag. Op het platform vind je meer manieren om vet te verbranden. Het gaat dan om simpele zaken als goed kauwen, voldoende water drinken en goed slapen. En dat is toch iets heel anders dan zweten in de sportschool. 

Trainingen die heel je lichaam goed doen
Natuurlijk zijn er mensen die en gewicht willen verliezen en een platte buik wensen. Ook op dat vlak kan Makkelijk Afvallen je bijstaan. Op het platform vind je tips hoe buikspieren trainen op de meest effectieve wijze ingezet kan worden om een strakke buik te realiseren. Tip; zoek het in zogenaamde compound trainingen. Dit zijn trainingen die heel je lichaam goed doen. 

Concrete en haalbare doelstellingen
Recepten, tips, achtergrondverhalen en advies. En uiteraard de morele steun van andere gebruikers van Makkelijk Afvallen. Het vormt de basis om gemakkelijk af te vallen, en dat op prettige wijze. Met recht op een baaldag en met concrete en haalbare doelen. Over doelen gesproken; Bosman wil dat zijn platform voor het jaar 2030 zeker een miljoen mensen heeft geholpen om gewicht te verliezen. Dat lijkt erg ambitieus, maar gezien de stijgende populariteit van Bosman en zijn platform bepaald niet onrealistisch. 

Bezoek vandaag nog het platform Makkelijk Afvallen
Mensen die blijven zeggen hoe lastig en complex afvallen is, die kennen het platform dat Makkelijk Afvallen heet nog niet. Want dit platform laat zien dat gewicht verliezen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Doe er je voordeel mee en breng vandaag nog een bezoek aan het platform, zodat je snel van je overgewicht af kunt raken. En dat is uiteraard de bedoeling als je lichaam je echt in de weg begint te zitten. Dit is een ingezonden artikel. Ingezonden artikelen vallen buiten de redactie van Radio Capelle.