Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (ingezonden)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 21 april 2022

Een vrouwelijke radiopresentatrice draagt graag een comfortabele bh

Iedere vrouw die een baan heeft waar ze lang moet zitten wil comfortabele kleding aan. Je wilt dan niet iets aan hebben wat gaat knellen of wrijven. Dat is gewoon niet fijn als je zittend werk verricht. Een radiopresentatrice werkt voor de radio en doet veel zittend werk. Je kleding moet er wel top uitzien maar het is ook belangrijk dat die comfortabel zit. Het is ook beter voor de gezondheid. 

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 21 april 2022

Een presentatrice moet er altijd top uitzien

Als presentatrice wil je een goede indruk maken. De juiste outfit speelt dan een belangrijke rol. Je staat als presentatrice op de voorgrond. Dat wil zeggen iedereen maakt dan een indruk van je. Je wilt dan niet eruit zien als een grijze muis. Je kleding is bepalend voor hoe jij je voelt en hoe het publiek jou gaat zien. Om succesvol te kunnen presenteren kun je het volgende doen.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 2 maart 2022

Werknemers in en rond Rotterdam weer vaker op kantoor

Nu de corona maatregelen vrijwel allemaal van de baan zijn, neemt het verkeer in en rond Capelle en Rotterdam ook weer gestaag toe. Toch zal niet iedereen hele dagen op kantoor gaan werken en liever voor de hybride variant gaan. Deels op locatie en deels op de thuiswerkplek. Daarnaast is er ook weer ruimte voor meetings, workshops en masterclasses op externe locaties. De afgelopen tijd is er ook vaak minder aandacht besteedt aan teambuilding, kennissessies en bedrijfsfeestjes. Activiteiten die voor de saamhorigheid op de werkvloer zeker belangrijk blijven.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 11 februari 2022

Beleggingskansen in de blockchain voor Capelle

De wereld is continu onderhevig aan veranderingen wat zo ook geldt voor de financiële sector. Het ontstaan van de blockchain-technologie heeft de wereld doen veranderen en het beleggings-spectrum doen verbreden. Het financieel stelsel crypto is onder andere ontworpen om fraude tegen te gaan en snelle, veilige transacties mogelijk te maken. Waar het bankenstelsel hedendaags nogal eens platligt wegens onderhoud of een dreiging vanuit hackers, biedt de geavanceerde cryptografie bescherming tegen dergelijke risico’s. Maar wat houdt de blockchain eigenlijk in en waar liggen de kansen van deze technologie?

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 2 februari 2022

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van flessen?

Een goede verpakking verhoogt de vraag naar een fles in de markt, of deze nu van glas of plastic is. Hoe innovatiever je een product verpakt, hoe meer de vraag in de markt toeneemt. Het bedrukken van flessen is een van de belangrijke onderdelen van een goede verpakking als het gaat om vloeibare producten. Het heeft meestal de fabrikanten van flessendrukmachines nodig om de fles van je product te bedrukken. De voordelen van het bedrukken van plastic en glazen flessen zijn eindeloos, net zoals ook het geval is bij bidons bedrukken. Dit heeft praktisch hetzelfde principe, dus de onderstaande voordelen zullen ook zeker gelden als je bidons laat bedrukken. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 11 januari 2022

5 top bestemmingen voor zomers bedrijfsuitje

De zomer is weer in zicht en de booster vaccinatiecampagne in volle gang. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtige zomer. Dé tijd om te gaan oriënteren naar een zomers bedrijfsuitje met overnachting. Wat zijn echter toffe bestemmingen om naar te kijken? Berlijn, Barcelona of Praag? Daar zijn waarschijnlijk al jouw collega’s al eerder geweest. Check hieronder 5 bestemmingen om jouw collega’s mee te verrassen. Check Edgeplore.nl voor meer toffe bestemmingen.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 21 december 2021

Comfortabel radio luisteren tijdens de december feestmaand

Het is weer december! En dat is genieten van verschillende leuke evenementen op de landelijke radio. Wat doet welke zender? In dit artikel staan de verschillende evenementen opgesomd. Ga je bijvoorbeeld voor een hitlijst? Of help je dj’s ontsnappen uit een escaperoom?

GEPUBLICEERD OP:
maandag 15 november 2021

Met je zonnebril op een dagje naar het strand vanuit Capelle

Herfst, winter, lente en zomer; eigenlijk is ieder seizoen wel een strandseizoen. Het is maar net met wat voor doel je naar het strand gaat. Als je wilt zwemmen in de zee dan denk je natuurlijk het meest aan de zomer, maar zelfs dat hoeft tegenwoordig niet meer per sé het geval te zijn. Er zijn steeds meer mensen die het hele jaar door een frisse duik in zee nemen. De gezondheidsvoordelen zijn eindeloos. Maar het kippenvel ook... Vanuit Capelle aan den IJssel kun je prima een dagje naar het strand. In een halfuur (mits het verkeer een beetje meezit natuurlijk) kun je in Hoek van Holland zijn, door Rotterdammers ook wel 'de Hoek' genoemd, waar je zomers de hele dag lekker met je pilotenbril op het strand kunt gaan vertoeven. Maar ook in de winter is het fijn om eens een dagje naar het strand te gaan. Kleed je lekker warm aan. Muts op, sjaal om, wanten aan, en maak eens een fikse wandeling over het strand! Aan het einde van de wandeling heb je die beker warme chocolademelk met slagroom dik verdiend!