Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (ingezonden)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 11 januari 2022

5 top bestemmingen voor zomers bedrijfsuitje

De zomer is weer in zicht en de booster vaccinatiecampagne in volle gang. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtige zomer. Dé tijd om te gaan oriënteren naar een zomers bedrijfsuitje met overnachting. Wat zijn echter toffe bestemmingen om naar te kijken? Berlijn, Barcelona of Praag? Daar zijn waarschijnlijk al jouw collega’s al eerder geweest. Check hieronder 5 bestemmingen om jouw collega’s mee te verrassen. Check Edgeplore.nl voor meer toffe bestemmingen.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 21 december 2021

Comfortabel radio luisteren tijdens de december feestmaand

Het is weer december! En dat is genieten van verschillende leuke evenementen op de landelijke radio. Wat doet welke zender? In dit artikel staan de verschillende evenementen opgesomd. Ga je bijvoorbeeld voor een hitlijst? Of help je dj’s ontsnappen uit een escaperoom?

GEPUBLICEERD OP:
maandag 15 november 2021

Met je zonnebril op een dagje naar het strand vanuit Capelle

Herfst, winter, lente en zomer; eigenlijk is ieder seizoen wel een strandseizoen. Het is maar net met wat voor doel je naar het strand gaat. Als je wilt zwemmen in de zee dan denk je natuurlijk het meest aan de zomer, maar zelfs dat hoeft tegenwoordig niet meer per sé het geval te zijn. Er zijn steeds meer mensen die het hele jaar door een frisse duik in zee nemen. De gezondheidsvoordelen zijn eindeloos. Maar het kippenvel ook... Vanuit Capelle aan den IJssel kun je prima een dagje naar het strand. In een halfuur (mits het verkeer een beetje meezit natuurlijk) kun je in Hoek van Holland zijn, door Rotterdammers ook wel 'de Hoek' genoemd, waar je zomers de hele dag lekker met je pilotenbril op het strand kunt gaan vertoeven. Maar ook in de winter is het fijn om eens een dagje naar het strand te gaan. Kleed je lekker warm aan. Muts op, sjaal om, wanten aan, en maak eens een fikse wandeling over het strand! Aan het einde van de wandeling heb je die beker warme chocolademelk met slagroom dik verdiend!

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 3 november 2021

Stuken of stucen? Je hoort het eerst niet maar ziet het wel!

Op de radio hoor je geen verschil. En aan de telefoon misschien ook niet. Maar eenmaal bij jou thuis hoor je het wel. En erger nog, vaak zie je het verschil ook in het eindresultaat. Klinkt dit als een raadsel? Lees dan even verder voor het antwoord én de oplossing.  Al klinkt het hetzelfde, en al is de spelling op zich ook nog niet eens het grootste probleem, dezelfde taal spreken is bij het laten stuken van je wanden echt van belang. Tenminste als je een bepaald eindresultaat voor ogen hebt.  

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 29 oktober 2021

Vanuit Capelle naar Ameland

Normaal gesproken vertellen we je alle ins en outs over Capelle. Hier gooien we het eens over een andere boeg. In dit artikel gaan we het namelijk hebben over Ameland. Mocht jij eens even lekker tot rust willen komen en wil jij even weg uit de dagelijkse sleur? Dan is Ameland ideaal! Dit is nu namelijk echt zo’n typische vakantiebestemming waar je lekker kunt ontspannen. In Ameland valt veel te beleven, echter kan je hier ook gewoon naar toe voor als je even lekker uit wilt waaien. Je kunt hier namelijk erg lekker wandelen over het strand en mocht je een hond hebben, dan is het zeker een goed idee om je hond mee te nemen. Ook voor je hond zal het namelijk heerlijk zijn om hier lekker te wandelen.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 27 september 2021

Skyscanner helpt je de beste tickets, hotels en autoverhuur te vinden

Het vinden van de beste en goedkoopste vliegtickets, hotels en autoverhuur is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Zeker met Skyscanner komt dit zo voor elkaar! Zo kun je op een kleine reis gaan, even weg van alle dagelijkse bezigheden. Een weekendje of een week of twee weg naar een andere plek. Dat wil iedereen waarschijnlijk. Skyscanner helpt je dit werkelijkheid te maken.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 19 september 2021

Een vloer creëert sfeer en gemak

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van de kamer. Het is daarom belangrijk om precies die vloer te kiezen die past bij ieders wensen, zodat het huis een thuis wordt. Er zijn bijzonder veel soorten en maten te krijgen, dus een goede voorbereiding is daarom van belang. 

GEPUBLICEERD OP:
zondag 19 september 2021

Moderne vloeren met een ambachtelijke uitstraling

Het mooie bankstel, grootmoeders kastje en de hippe lamp zorgen onder andere voor de sfeer in huis, maar vergeet de vloer niet. Een vloer kan de woonkamer een robuuste uitstraling geven of juist een industriële. Er zijn prachtige vloeren die in ontwikkeling blijven om aan de wensen van de mensen te voldoen.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 9 september 2021

Zonder tas de deur uit… dat doe je zo

Hoe minder je meeneemt, hoe minder je hoeft te sjouwen. Maar je kunt ook minder verliezen of ergens laten liggen. Even de deur uit zonder tas om dat ene gratis item op te halen. Maar dan wil je wel je sleutels mee. En je telefoon. En je mondkapje. En misschien toch voor de zekerheid je portemonnee? Want dan kun je gelijk nog even brood halen onderweg. Je tas meenemen lijkt dan de beste optie. Omdat je anders je zakken vol met spullen moet proppen. Maar niets is minder waar. Je kunt namelijk ook vooruit met hele slimme items. Zoals de nieuwste rage… de telefoontasjes. Of de portemonnee die meer is dan een plek om je geld op te bergen. Voor jou de beste varianten op een rijtje. Zodat je deze zomer ook eens zonder tas weg kunt.