Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (ingezonden)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 december 2022

Werken bij de radio. Maar wat doe je dan allemaal?

Elke dag krijg je er wel mee te maken, de radio. Op weg naar huis na een lange werkdag, in de wachtkamer bij de dokter of als achtergronddeuntje in de supermarkt. Misschien is het daardoor wel jouw droombaan geworden. Maar wat komt er allemaal bij zon baan bij kijken? Wij vertellen je het hier!

GEPUBLICEERD OP:
maandag 3 oktober 2022

Zo luister jij overal en altijd radio

Luister jij thuis het allerliefste gewoon lekker naar de radio? Dan ben je natuurlijk absoluut niet de enige. Zoals je uiteraard weet kennen we tientallen verschillende radiozender, die bestaan uit allerlei verschillende soorten muziek. Uiteraard is kans vrij groot dat jij dagelijks naar één van de grote zenders luisteren, zoals Q, 538 of SLAMFM!. Ondanks dat het luisteren van radio in de auto en ook thuis ontzettend fijn is, zijn er zoveel meer andere momenten waarop het luisteren van radio een aanrader is. Waar we vroeger enkel via een FM ontvanger naar de radio konden luisteren, is dit tegenwoordig natuurlijk allang niet meer het geval. Met de komst van de smartphone en uiteraard ook het internet op onze telefoon, is radio luisteren nog nooit zo gemakkelijk geweest.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 27 september 2022

Veilig en voordelig je huis isoleren doe je zo

Met de steeds oplopende kosten voor bouwmaterialen, uurlonen en energie, besluiten steeds meer mensen besparingsmaatregelen te nemen. Dat kan in veel vormen. Zo stimuleert de overheid het isoleren van je huis of het installeren van een warmtepomp. 

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 21 september 2022

Vintage designmeubels kopen of verkopen: beste tips

De vintagestijl is nog steeds een enormpopulaire woontrend. Dit maakt het voor kopers en verkopers interessant om het internet te gebruiken voor de handel. Waar moet je als aanbieder op letten bij het adverteren en hoe ga je te werk als je graag een mooi item wilt kopen? We hebben de belangrijkste tips voor jou bij elkaar gezocht.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 september 2022

Zo luister jij onbezorgd muziek

Vind jij het ook zo fijn en ontspannen om naar muziek te luisteren? Dan ben je natuurlijk absoluut niet de enige. Of het nu de radio is of we onze favoriete muziek streamen, muziek luisteren doen we allemaal. Doordat muziek ons vaak doet denken aan verschillende situaties en even terugbrengt naar het verleden, kan het soms heel goed zijn dat je even helemaal verzeilt raakt in allerlei gedachten. Des te belangrijker is het dus dat je onbezorgd kunt blijven luisteren. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je tijdens een prachtig nummer ineens allerlei ruis tussendoor hoort. Om er voor te zorgen dat je onbezorgd naar muziek kunt luisteren, hebben we een aantal tips voor je.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 september 2022

Onbezorgd radio luisteren onderweg

Zit jij met enige regelmaat in de auto, dan is de kans vrij groot dat je dan naar de radio luistert. Logisch, want zonder muziek of DJ die gezellig aan het kletsen zijn over de dagelijkse gang van zaken is het natuurlijk ontzettend stil in de auto. Niet alleen heeft het luisteren naar radio in de auto ontzettend veel voordelen, maar is het natuurlijk ook gewoon een stuk gezelliger. Hoewel er tegenwoordig, vooral in de nieuwere autos een relatief stabiele verbinding is, hebben we toch een aantal tips voor je die er aan bij kunnen dragen dat ook jij onbezorgd radio kunt luisteren onderweg.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 17 augustus 2022

3 tips voor het beheren van je geld

Het is gemakkelijk om gezinsgeld als eenonderneming te behandelen: breng zoveel mogelijk binnen, haal eruit wat je nodig hebt en hoop maar dat je niet opraakt. Maar je zou op die manier geen bedrijf runnen, dus waarom zou je hetzelfde doen voor je gezin? Het kan ontmoedigend lijken, maar het is echt niet zo moeilijk om van je gezinsfinanciën een succesvolle langetermijnonderneming te maken. Hiervoor kan het nodig zijn om gebruik te maken van een paar belangrijke adviezen. In dit artikel lees je hier de drie beste tips voor! 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 9 augustus 2022

De vergelijkingssite voor jouw huurauto!

Mensen willen steeds vaker vergelijken: waarkrijg ik de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Je kunt allang niet meer alleen je hypotheek of tv-abonnement vergelijken. Er zijn ook vergelijkingssite voor het huren van je auto op vakantie. Maar hoe werkt zon site dan? En hoe huur je je auto? Dat lees je in dit artikel.