Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 26 mei 2022

Rotterdamse Dakendagen 3- t/m 5 juni

Tijdens het eerste weekend van juni is het weer tijd voor de Rotterdamse Dakendagen. Dit initiatief is een aantal jaren geleden gestart om te laten zien dat er volop mogelijkheden zijn als je gebruikt maakt van de ruimte op de Rotterdamse Daken. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 23 mei 2022

Ombudsman vaker op straat te vinden om te luisteren naar Capellenaren

Marianne van den Anker, de ombudsman van Capelle aan den IJssel, komt vaker naar Capelle. De medewerkers gaan inloopdagen houden en Capelle in om naar de inwoners te luisteren. Zo horen zij wat speelt in de stad. En kunnen inwoners, ondernemers of maatschappelijke organisaties die vastlopen bij de gemeente de ombudsman makkelijker vinden.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 20 mei 2022

Amsterdamse band The Hengles in Zwaardvis 28 mei

Zaterdag 28 Mei is tijdens de wekelijkse editie van Zwaardvis de Amsterdamse band The Hengles telefonisch te gast. Vorig jaar april was de band ook al eens te horen tijdens een uitzending van Zwaardvis. De leden van het inmiddels gereduceerde poptrio uit de hoofdstad hebben individueel een schat aan muzikale ervaring. Samen delen deze ‘Masters of Hengle’ namelijk een rijke geschiedenis aan het maken van Nederlandse popmuziek in bands als Treble Spankers, Supersub en Alison Gross, om er maar een paar te noemen.