Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 13 december 2021

Winnaars Rotterdam Music Awards bekend

De winnaars van de Rotterdam Music Awards 2021 zijn afgelopen zaterdag bekend gemaakt! Middels een speciale Award uitzending, zijn de winnaars van de Rotterdam Music Awards 2021 vanavond bekendgemaakt! Het publiek kon een week lang stemmen op de genomineerden in de zes categorieën; Rotterdamse Track van het Jaar, Rotterdamse Album van het Jaar, Beste Podium, Beste Festival, Stimuleringsprijs en De Belofte. Dit jaar konden we ruim 14.000 stemmen noteren.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 13 december 2021

Speciale Kerst- & Nieuwjaarsuitzendingen Zwaardvis

Zoals ieder jaar brengt het alternatieve muziek- en informatieprogramma Zwaardvis van Radio Capelle aan het einde- en het begin van het jaar een reeks bijzondere uitzendingen. Dat begint met speciale kerstuitzendingen op zaterdag 18- en zaterdag 25 december, vervolgens een nieuwjaaruitzending op 1 januari en eindigend op zaterdag 8 januari met een XL-editie waarbij een muzikaal eerbetoon wordt gegeven aan de overleden muzikanten van het bijna afgelopen jaar.   

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 10 december 2021

Muziekstudio voor Capelse jongeren open vanaf januari

Ook die geluiden van schuurmachines, hamers en zagen gehoord aan het Stationsplein in Schollevaar? Dat zijn jongerencoach Samir en een aantal jongeren, die hard werken aan het nieuwe JongerenLab Small in Huis van de Wijk Schollevaar. Vanaf januari 2022 kunnen Capelse jongeren hier terecht voor allerlei activiteiten, en om muziek te maken.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 4 december 2021

Voorlopig geen testlocatie in Capelle

Na vragen van de PvdA liet het College van B&W weten dat er voorlopig geen testlocaties komen in Capelle aan den IJssel vanwege capaciteitsproblemen van de GGD. 

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 4 december 2021

Sporthal Schenkel opnieuw priklocatie

Sporthal Schenkel zal vanaf januari opnieuw gebruikt worden als priklocatie, deze keer voor de boosterprik. Sporthal Schenkel was van maart tot september dit jaar ook een priklocatie.