Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 30 december 2019

Hoekse Lijn druk bezocht

De Hoekse Lijn, de nieuwe metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam vervoert veel meer reizigers dan vervoerder RET van te voren had gedacht. RET-baas Maurice Unck sprak hierover op BNR Nieuwsradio. In november waren en zo'n 27.000 geregistreerde reizigers die met hun OV chip in en uit checkten op de metrolijn. Vooraf dacht de RET minstens drie jaar nodig te hebben voor deze aantallen. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 30 december 2019

Bezorger overvallen Tosca

Een overval afgelopen zondag heeft voor onrust gezorgd rond de Tosca in Schollevaar. Rond 19.15 werd een bezorger staande gehouden door een groep jongeren. Hij moest daarbij zijn maaltijden, die bezorgd moesten worden, afstaan en ook werd een onbekend geldbedrag buit gemaakt. De groep jongens ging er daarna vandoor.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 28 december 2019

Begin 2020 schoon

Jij wilt toch ook schoon, veilig en opgeruimd het nieuwe jaar in? Ruim dan je vuurwerkafval op 1 januari zo snel mogelijk op. 

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 27 december 2019

IJssel-nieuws jaaroverzicht

Zaterdagochtend 28 december is er in verband met de feestdagen geen reguliere uitzending van IJssel-nieuws. Hier een lijst van de te behandelen onderwerpen.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 26 december 2019

Vuurwerk in de regio

We gaan richting het einde van het jaar en daar hoort groot vuurwerk bij. Althans, van oudsher, want inmiddels liggen de meningen over zelf vuurwerk afsteken nogal uit elkaar! De grote vuurwerkshows zoals we die kennen uit het buitenland, zijn in Nederland nog lang niet standaard te noemen. Toch zijn er een aantal plekken in de regio waar je mooi professioneel vuurwerk kunt bewonderen zonder er zelf iets voor te hoeven doen. We zetten ze even voor je op een rijtje.