Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 7 mei 2022

Man overleden na mishandeling in Club Blu

Een 29-jarige man uit Rotterdam is overleden na een geweldsincident op de Prins Alexanderlaan in Club Blu. Een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 5 mei 2022

Limburgse 'new wave' band The Anaesthetics in Zwaardvis 14 mei

Zaterdag 14 mei is tijdens de wekelijkse editie van Zwaardvis een bijzondere band te horen. Het gaat om het Limburgse kwartet The Anaesthetics. Een band die al  ruim 10 jaar bestaat maar heeft in al die jaren geen enkel album uitgebracht. Daar gaat nu verandering in komen. 

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 5 mei 2022

Volgende week werkzaamheden aan Algerabrug

Wie volgende week donderdagnacht de Algerabrug over moet, kan mogelijk rekenen op een langere reistijd dan normaal. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 4 mei 2022

Capelse veteraan Jan van Campen in speciale dodenherdenking uitzending

Op 4 mei worden in Capelle aan den IJssel de gevallenen uit de Tweede Wereldoorlog, andere oorlogsslachtoffers en slachtoffers van de diverse vredesmissies herdacht. Tijdens deze speciale uitzending voor dodenherdenking gaan we luisteren naar een audioreportage die in 2013 is gemaakt door collega Peter van Embden, in gesprek met Capelse veteraan Jan van Campen. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 3 mei 2022

Teams Buurtpreventie en Grofvuilbeheer Hoekenbuurt zoeken nieuwe vrijwilligers

De Hoekenbuurt heeft veel betrokken bewoners, wat te zien is aan de teams Buurtpreventie en Grofvuilbeheer daar. Deze teams zijn momenteel op zoek naar nieuwe vrijwilligers uit de buurt. André zit al zeven jaar in het buurtpreventieteam: ‘Fijn om op deze manier iets voor mijn wijk te doen! Een betere buurt begint tenslotte bij jezelf.’