Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 19 juni 2020

Aquapelle afgebouwd, sleutel naar Sportief Capelle

Na 17 maanden bouwen is het nieuwe sportcomplex Aquapelle klaar. De sleutel van het pand is vrijdagmiddag overgedragen aan Lian Witteveen, directeur van Sportief Capelle, door wethouder Nico van Veen en wethouder Harriët Westerdijk.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 15 juni 2020

Openingstijden gemeentehuis Capelle weer normaal

De balies van de afdeling Publiekszaken van de gemeente Capelle aan den IJssel zijn vanaf maandag 15 juni weer open op de normale tijden. Capellenaren kunnen daarmee weer op alle werkdagen van de week terecht. Om ervoor te zorgen dat het in de Publiekshal niet te druk wordt werkt de gemeente op afspraak.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 10 juni 2020

Buurtbus gaat weer rijden

Na een onderbreking van 3 maanden ten gevolge van het Coronavirus, gaat de Capelse buurtbus met ingang van 15 juni weer de weg op. Dit met beide inmiddels vertrouwde buslijnen 606 en 607.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 9 juni 2020

"Van gesloten bunker naar wie we willen zijn" zegt Albert van Wijk over het IJsselland Ziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis gaat stap voor stap weer naar gebruikelijke omstandigheden.  Het ziekenhuis is verder op gebied van opschalen zoals dat in het jargon heet. Het behandelen van andere patiënten neemt toe, het aantal bedden dat beschikbaar is voor niet-corona breidt voortdurend uit en alle patiënten in het ziekenhuis mogen één bezoeker per dag ontvangen.