Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 20 mei 2022

Amsterdamse band The Hengles in Zwaardvis 28 mei

Zaterdag 28 Mei is tijdens de wekelijkse editie van Zwaardvis de Amsterdamse band The Hengles telefonisch te gast. Vorig jaar april was de band ook al eens te horen tijdens een uitzending van Zwaardvis. De leden van het inmiddels gereduceerde poptrio uit de hoofdstad hebben individueel een schat aan muzikale ervaring. Samen delen deze ‘Masters of Hengle’ namelijk een rijke geschiedenis aan het maken van Nederlandse popmuziek in bands als Treble Spankers, Supersub en Alison Gross, om er maar een paar te noemen.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 16 mei 2022

Flinke vertraging autoverkeer door afsluiting deel Hoofdweg bij A16

Als je per auto over het Rotterdamse deel van de Hoofdweg tussen Alexandrium en de Bosdreef wilt rijden en in de omgeving daarvan moet je rekening houden met flinke vertraging. Bij de op-en afritten van de A16 is de Hoofdweg afgesloten. Rond Capelle was het gisteren op de wegen rond Capelle aan de westerlijke kant al extra druk op de weg.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 12 mei 2022

Rotterdamse band Elephant in Zwaardvis 21 mei

De Rotterdamse band Elephant is geen onbekende voor de programmamakers van Zwaardvis. De band is ontstaan tijdens de lockdown in 2020. Ten tijde van debuutsingle 'Midnight in Manhattan' lieten we ze ook al eens aan het woord. Inmiddels zijn we een kleine 2 jaar en een 5-track debuut-EP verder en staat de release van hun debuutalbum 'Big Thing' op stapel.