Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 19 februari 2020

ODE Festival in Zwaardvis 7 Maart

Zaterdag 7 Maart staat de uitzending van Zwaardvis bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas in het teken van het splinternieuwe festival ODE dat op 21 maart voor het eerst gehouden wordt in Rotterdam Ahoy. 

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 19 februari 2020

MAX Mobiel: 500ste rit in Capelle aan den IJssel

Afgelopen vrijdagochtend heeft de MAX Mobiel zijn 500ste rit in Capelle aan den IJssel gemaakt. De initiatiefnemer van dit project, Dirk ten Have, is trots dat dit, met dank aan Alexander van Ooijen van winkelcentrum De Koperwiek, binnen een jaar is bereikt.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 19 februari 2020

Interview Magic Moon in Zwaardvis 22 februari

Zaterdag 22 februari is er tijdens de wekelijkse editie van Zwaardvis bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas aandacht voor de slotfase van het huiskamerfestival 'Stukafest' dat de gehele maand februari talloze steden aandoet. Tijdens het evenement worden huiskamers omgetoverd tot intieme concertruimtes waar de meest uiteenlopende artiesten, theatermakers, schrijvers en dichters hun kunsten vertonen. 

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 15 februari 2020

Politie zoekt getuigen zedenmisdrijf in Capelle

De politie zoekt getuigen van en zedenmisdrijf op de PC Boutensingel in Capelle aan den IJssel. Een meisje is vrijdagavond (Valentijnsdag) rond 20.00 uur van haar fietsgetrokken en misbruikt. De verdachte is getint, 30 tot 35 jaar, slank, ongeveer 1.70 meter, met een smal gezicht en een soort sikje. Hij droeg een zwarte winterjas, zwarte broek, lichte schoenen. Opvallend was dat hij naar zware parfum rook. Na zijn laffe daad vluchtte hij richting de Slotlaan. De politie heeft nog niet bekend gemaakt hoe het met het slachtoffer is.