Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 2 maart 2021

Zuidplas vlak voor verkiezingen slachtoffer van plakoorlog

De bekladdingen van de verkiezingsborden in de gemeente Zuidplas zit héél hoog bij de VVD Zuidplas. Met nog drie weken voor de landelijke tweede kamerverkiezingen op 17 maart zijn veel verkiezingsborden slachtoffer geworden van “gedreven partijleden” die verkiezingsborden volledig vol plakken met hun eigen posters.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 1 maart 2021

Capels artiest Mingue maakte haar allernieuwste single via Zoom

Capels artiest Mingue is deze week de Track van de Week bij Radio Capelle met haar gloednieuwe nummer "Cool". Afgelopen week kwam Cool binnen op nummer 20 in de Capelse Top 30. Ze heeft het nummer samen uitgebracht met Libanees producer Anthony Keyrouz. Door de flinke afstand en het COVID-19 virus is dit nummer volledig via Zoom gemaakt.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 28 februari 2021

VVD-raadslid Kolster pleit voor afschaffing Capelse hondenbelasting

 Al tijden staat het onderwerp ‘hondenbelasting’ op de agenda bij de gemeenteraad in Capelle aan den IJssel. Veel bewoners vinden namelijk dat deze afgeschaft moet worden. Dit is niet zo gek, want in veel omringende gemeentes zoals in Rotterdam of Zuidplas is er geen hondenbelasting meer. Ook Raadslid Jeroen Kolster (VVD) vindt dat hier verandering in moet komen.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 25 februari 2021

Tom Wavy en Marvin Dee in Zwaardvis 6 maart

Iedere week treden artiesten voor het voetlicht die op dit moment weinig tot niets kunnen ondernemen vanwege de strenge beperkingen rond COVID-19. Het programma Zwaardvis van Radio Capelle wil deze artiesten een hart onder de riem steken door ze de aandacht te geven die ze zo broodnodig missen. Velen van die muzikanten zitten thuis terwijl ze snakken naar het podium waarop ze zo graag hun kunsten willen vertonen. De interactie met het publiek, de waardering voor hun muziek en het gevoel er te toedoen.