Werkzaamheden aan Abram van Rijckevorselweg

  • maandag 2 september 2013
  • Redactie

Van maandag 2 tot vrijdag 6 september wordt het wegdek van de Abram van Rijckevorselweg gerepareerd. Tussen de Slotlaan en de IJsselmondselaan is op diverse plaatsen schade ontstaan aan het asfalt. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het vervangen van geluidsreducerend asfalt. Vanwege de verkeersdrukte worden de werkzaamheden tussen 19.00 uur tot 06:00 uur uitgevoerd.

Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer, mogelijk met enige wachttijd, blijven passeren. Waar nodig regelen verkeersregelaars ter plaatse het passeren van het werkvak.

Het verkeer richting Rotterdam tussen Slotlaan en Capelseplein wordt omgeleid van dinsdag 19.00 uur tot woensdag 06.00 uur en van woensdag 19.00 uur tot donderdag 06.00 uur.

Op donderdag van 00.45 uur tot 06:00 uur ter plaatse van kruispunt van Beethovenlaan – Rijkevorselplein: Verkeer komend vanuit van Beethovenlaan richting Rotterdam wordt omgeleid via het Capelseplein. Verkeer komend vanuit Abram van Rijckevorselplein richting Capelle centrum via viaduct Rivium.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 2 september 2013