Impuls voor samenwerking Lokaal Zorgnetwerk

  • vrijdag 24 mei 2013
  • Redactie

Vrijdag 24 mei ondertekent wethouder Ans Hartnagel van Volksgezondheid een convenant over het Lokaal Zorgnetwerk met negen andere maatschappelijke partners. Het Lokaal Zorgnetwerk stemt samen af welke zorg en ondersteuning gegeven wordt aan Capelse gezinnen die kampen met multi problemen..

Wethouder Hartnagel: “Het gaat hierbij om een combinatie van problemen, zoals schulden en geweld en ziekte. In het Lokaal Zorgnetwerk bespreken we de prioriteiten, de aanpak, wie doet wat en de voortgang van de hulp. Het lokaal Zorgnetwerk bestaat al sinds 2002. Maar door nieuwe privacywetgeving is het noodzakelijk zaken goed vast te leggen “.

Het convenant wordt ondertekend door: gemeente Capelle aan den IJssel, Buurtkracht (welzijnswerk), Havensteder (woningbouwcorporatie), De Zellingen (thuiszorg), Bavo Europoort (Psychiatrie), Pameijer (verstandelijk beperkten), Politie (toezicht en handhaving), Kwadraad (schoolmaatschappelijk werk), Bouwman GGZ (verslavingszorg), Vierstroom (thuiszorg) en MEE Rotterdam (cliëntondersteuning) . Buurtkracht draagt zorg voor de coördinatie van het Lokaal Zorgnetwerk.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 24 mei 2013
Geen andere berichten van 2013-05-24 gevonden.