Feestelijk einde aan de Vierdaagse van Capelle-West

  • zondag 9 juni 2024
  • Rob Nieuwveld

Vier avonden hebben de deelnemers moeten lopen, maar vrijdagavond 7 juni mochten ze hun vierdaagse-medaille ophalen. Het was namelijk de laatste dag van de avondvierdaagse in Capelle-West..”

De deelnemers konden wederom meedoen op verschillende afstanden: 2.5, 5 en 10 kilometer. Na het uitlopen van de vier avonden konden mensen een medaille ontvangen. Terwijl de avondzon nog heerlijk scheen, werden de deelnemers op het laatste stuk opgewacht door twee bands. Zo werd een feestelijk einde gegeven aan het loopfestijn. Ook op de eindlocatie was er live muziek en konden mensen nog gezellig napraten met een drankje.

De wandelaars konden na vier avonden hun medaille ophalen. Het weer zat de organisatie en de deelnemers de hele week mee. Van der Marel vervolgt: “Alleen de eerste avond hadden we een buitje, maar dinsdag, woensdag en vanavond hebben we het ruim gecompenseerd gekregen met zon. Dat is altijd een beetje geluk. Je kan een hoop regelen, maar het weer niet. We hebben geen ongelukken gehad, geen schokkende dingen. We kunnen weer terugkijken op een hele mooie avondvierdaagse-week.

De organisatie wil ook alle vrijwilligers weer bedanken: “Dank aan alle vrijwilligers die meegewerkt hebben, die er tijd in gestoken hebben. Zonder die mensen heb je geen avondvierdaagse.”

Foto: Capelle Vandaag

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 9 juni 2024