Bedrijventerrein Capelle-West wordt groener, vitaler en veiliger

  • zondag 9 juni 2024
  • Rob Nieuwveld

Bedrijventerrein Capelle-West krijgt na ruim vijftig jaar een flinke opknapbeurt. De gemeente heeft samen met eigenaren, ondernemers en omwonenden plannen gemaakt om het gebied groener, vitaler en veiliger te maken.

De gemeente is in gesprek gegaan met eigenaren van panden, ondernemers en omwonenden. De uitkomsten van die gesprekken zijn meegenomen in een ontwerp van hoe het gebied eruit moet komen te zien. Afgelopen vrijdag 7 juni bracht een deel van de gemeenteraad een bezoek aan het bedrijventerrein.

Wethouder Eric Faassen (Economie) is blij met de stappen die worden gemaakt met elkaar: “Het is mooi om te zien hoe we als gemeente samen met de ondernemers, de eigenaren, gebruikers en bewoners van Capelle-West het bedrijventerrein transformeren naar een nog veiligere, schonere en duurzamere plek om te ondernemen. Zo zetten we samen koers naar een groener ondernemersklimaat.”

Ook Peter van Wijk, voorzitter van ‘Capelle-West Business’ is tevreden over de aanpak: “Veel eigenaren en ondernemers zien de voordelen om het bedrijventerrein goed aan te pakken. Uiteindelijk willen we allemaal een plek die aantrekkelijk is om in te werken voor nu en in de toekomst. In goed overleg met de gemeente kunnen we plannen realiseren.”

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 9 juni 2024