Politie zoekt nog steeds naar verdachte van mislukte ontvoering Nabucco en vraagt nu informatie over grijze Caddy

  • vrijdag 3 mei 2024
  • Rob Nieuwveld

De politie zoekt nog steeds naar een verdachte die op vrijdagavond 12 april geprobeerd heeft om een 36-jarige man uit Vlaardingen te ontvoeren vanuit een woning aan de Nabucco in Schollevaar. Nu doet de politie een oproep voor getuigen en informatie zoals over een grijze Caddy (zie foto). Het gaat om een donkergrijze Caddy, een nieuw model zonder ramen aan de achterzijde.

De man uit Vlaardingen was in een woning aan de Nabucco waar hij bedreigd werd met een vuurwapen door de verdachte. Er ontstond een worsteling waarna de verdachte gevlucht is, met een grijze Caddy. Daardoor is de ontvoering mislukt. Uit politieonderzoek is gebleken, dat die Caddy waarschijnlijk al de hele dag bij die woning heeft gestaan met daarin waarschijnlijk de verdachte. 

De politie zoekt de verdachte met de Caddy. Heb je die Caddy zien staan of heb je de bestuurder ervan gezien, neem dan contact op met de politie via de Opsporingstiplijn (0800-6070), Team Nationale Inlichtingen (088 661 77 34) of via het online tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Foto: Politie

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 3 mei 2024
Geen andere berichten van 2024-05-03 gevonden.