Hoogvliet Supermarkt opent eerste vestiging in Capelle aan den IJssel

  • donderdag 28 maart 2024
  • Rob Nieuwveld

Donderdag 4 april wordt Hoogvliet Supermarkt aan de Prado in de wijk Schollevaar geopend. Het komt in het pand waar voorheen de Action gevestigd was. Hiermee opent Hoogvliet haar eerste winkel in Capelle.

In 1968 durfde Leen Hoogvliet het aan om een kruidenierswinkel te openen die anders was dan men tot die tijd gewend was. Verpakte producten werden rechtstreeks vanuit dozen en kratten verkocht in een kale loods in Kwintsheul. De winkel heette toen een Cash n Carry. Inmiddels zijn er 75 winkels, met een distributie- en servicecentrum in Bleiswijk. 

De nieuwe supermarkt is iedere dag open van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 19.00 uur.  De opening van de nieuwe supermarkt wordt groots gevierd. Vanaf 7.30 uur staat de foodtruck klaar met verse koffie, thee en wat lekkers voor de vroege vogels. Er worden dan ook lootjes uitgedeeld waarmee men kans maakt op te gekke prijzen, zoals 1 minuut gratis winkelen in de nieuwe supermarkt, waardecheques van 50,00 en Feyenoord-shirts. De prijsuitreiking is om 7.45 uur, zodat de eerste klant nog voor het openingsmoment in een minuut tijd zijn of haar winkelwagen vol kan gooien.

Voor de eerste 250 klanten op donderdag 4 april liggen een heerlijk Sallands zonnepitbrood uit eigen bakkerij en een roomboter-boluscake klaar. Verder krijgt iedere klant van donderdag 4 tot en met zondag 7 april een gratis shopper bij de boodschappen. De opening wordt verder gevierd met speciale aanbiedingen. Let op: de aanbiedingen en de reclamefolder van Hoogvliet zijn altijd geldig van woensdag tot en met dinsdag. 

Foto: Hoogvliet Supermarkt

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 28 maart 2024