Eindejaarsactie Lions levert ruim 600 pakken koffie op

  • zondag 25 februari 2024
  • Rob Nieuwveld

De jaarlijkse inzamelingsactie van de Lionsclub Capelle IJsselrijck vond traditiegetrouw plaats in december afgelopen jaar. Toen konden Capellenaren weer Douwe Egberts punten inleveren om daarmee de voedselbank te steunen. In januari werden door leden van de Lionsclub zo’n 350.000 punten geteld en inclusief een 20%-premie door Douwe Egberts resulteert dit in 604pakken koffie voor Voedselbank Capelle.

Kassem Taha van de Voedselbank is blij met deze sympathiekeactie: “Dankzij de trouwe hulp van de Lions kunnen we ook dit jaar 150 huishoudens verblijden met koffie.”  Al ruim 10 jaar zamelen 150 Lionsclubs in Nederland door het hele land waardepunten in, om deze te verzilveren tegen pakken koffie. In totaal werden ruim 100 miljoen punten overhandigd aan fabrikant Douwe Egberts. Inclusief de premie van Douwe Egberts is dit goed voor 178.000 pakken koffie, waaronder genoemde 604 pakken koffie (winkelwaarde circa € 2.000) voor onze Voedselbank.

Ruud de Groot van Lionsclub Capelle toont zich tevreden: “We doen deze actie nu voor de 11e keer in Capelle en zijn er trots op dat we dit jaar ruim 600 pakken koffie mogen uitreiken aan de Voedselbank. Dank aan alle winkeliers die hebben meegewerkt en  aan Capellenaren die punten hebben gedoneerd.” Het ligt in het voornemen om in december weer een actie te houden.  

Op de foto van de Lionsclub v.l.n.r Eric Overweel en Kassem Taha (Voedselbank) en Ruud de Groot (Lions)”

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 25 februari 2024