Zaterdag Knie- en Heup café in de hal van het IJsselland Ziekenhuis

  • maandag 18 september 2023
  • Rob Nieuwveld

Op zaterdag 23 september organiseert Orthopedie IJsselland een Knie- en Heup café in de hal van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle van 11.00 – 14.00 uur. Het doel van deze dag is dat patiënten en specialisten elkaar kunnen ontmoeten en ook om te laten zien wat orthopedie voor mensen kan betekenen. En op wat voor manieren orthopedie mensen in beweging houdt.

De orthopedisch chirurgen vertellen over wat orthopedie voor mensen kan betekenen en over de vele mogelijkheden in het IJsselland Ziekenhuis. Er is volop ruimte om vragen te stellen bij een kopje koffie of thee en er is een speciale Zorg voor beweging-krant beschikbaar.

Orthopedie is het medisch specialisme dat zorgt voor de behandeling van afwijkingen en ziekten van het steun- en bewegingsapparaat. Het gaat over alles dat met spieren, pezen, banden en gewrichten heeft. Dat kan gaan om de behandeling van een baby met een heupafwijking, een sporter met een blessure, een ouder iemand met versleten knieën. Orthopedie houdt mensen in beweging.

Foto: IJsselland Ziekenhuis

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 18 september 2023