Radio Capelle uit de lucht - zendmast per ongeluk verwijderd

  • woensdag 8 maart 2023
  • Sjoerd de Graaff

Sinds afgelopen maandag is Radio Capelle niet meer te beluisteren op 105.3 FM. Na inspectie bleek dat de mast met de antennes per ongeluk is verwijderd bij werkzaamheden.

De Schermerhoek is druk bezig met renoveren, daar horen ook dakwerkzaamheden bij. Radio Capelle was niet op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. Bij het uitvoeren van die werkzaamheden is de zendmast van Radio Capelle per ongeluk meeverwijderd en ligt nu in meerdere stukken gezaagd in een container beneden aan de flat. De uitvoerder van de werkzaamheden was niet op de hoogte dat de mast nog dienst deed.

Radio Capelle is nu niet te ontvangen op 105.3 FM, maar wel via Capelle.tv en via de website van Radio Capelle. Woensdagmiddag zal er een noodvoorziening worden geplaatst, waarna Radio Capelle, wellicht slechter dan normaal, weer te ontvangen zal zijn via 105.3 FM.

Update
Sinds woensdagavond, omstreeks 22:00, is Radio Capelle weer te ontvangen via 105.3 FM. Het signaal kan anders zijn dan je van ons gewend bent. Er wordt snel gewerkt aan een nieuwe zendinstallatie.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 8 maart 2023