Jongerenpodcast 'Capelle aan den Twijfel' kickt off in 2023 met videoclip over Capelle

  • zaterdag 28 januari 2023
  • Sjoerd de Graaff

Een vriendengroep, groot geworden met straatwijsheden in Capelle aan den IJssel, houdt met veel humor en zelfspot de actualiteiten van Capelle tegen het licht in hun podcast Capelle aan den Twijfel.

Het was qua shows wat stiller rondom de jongerenpodcast 'Capelle aan den Twijfel'. Dat wil alleen niet zeggen dat de heren stil hebben gestaan. Zo besloten ze dat 2023 hun jaar wordt, om breder voet aan de grond te krijgen bij de jongeren in  Capelle. De kick-off is in samenwerking met het Capelse 'Eastgarden Music'.

Capelle in beeld
De podcastmakers en Eastgarden Music hadden één doel: de stad in beeld brengen op een manier als nooit te voren. Sinds vrijdag 12.00 uur is hun introductievideoclip online en overal te zien op sociale media. In de videoclip zie je hoe de podcastmakers, vrienden voor het leven en Capellenaren in hart en nieren, zichzelf én Capelle aan je voorstellen. 

Voor jongeren in Capelle
Capelle aan den Twijfel wil met hun podcast Capelse jongeren bereiken. Daarom willen de heren investeren in gezien worden in Capelle. Daarom worden de opnames van de podcast nu ook gefilmd en wordt er social media content geplaatst voor Capelse jongeren.

De hele videoclip van Capelle aan den Twijfel zie je hier:

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 28 januari 2023