Kaartverkoop Muziek- & Culinaire Festivals CuliNESSE en Opperpop 2023 van start

  • donderdag 24 november 2022
  • Willem de Waard

Op vrijdag 25 november start de ticketverkoop voor CuliNESSE 2023. Het culinaire muziekfestival zal komende zomer op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus plaatsvinden. De ticketverkoop start met een Black Friday deal, die het hele weekend loopt. Op vrijdag 25 november zal de ticketverkoop om 10:00 uur van start gaan op de website van het festival. Speciaal voor de echte CuliNESSE fans is er in het eerste weekend van de kaartverkoop een speciale Black Friday Deal, met tot 25% korting op de tickets. 

In het laatste weekend van augustus vindt alweer de elfde editie van het culinaire muziekfestival aan de Zevenhuizerplas plaats. De line-up van het festival blijft nog even geheim, maar de organisatie kan al verklappen dat er grote Nederlandse namen op het podium zullen staan. En wellicht dat er zelfs enkele buitenlandse namen op de line-up zullen verschijnen. Naast de fantastische muziek wordt het natuurlijk een culinair festijn zoals iedereen dat van CuliNESSE gewend is.  

Praktische informatie
Wat: CuliNESSE 2023
Wanneer: 24, 25, 26 augustus 2023 
Waar: Oeverpark Zevenhuizerplas   
Verwacht aantal bezoekers: 15.000 per dag
Meer informatie: www.culinesse.nl 
Dagticket 32,50
Passe Partout 85
Jeugdticket 31
Jeugd Passe Partout 82,50
Kidsticket 20
Kids Passe Partout 50

Prijzen gelden tijdens de Black Friday Deal en zijn exclusief service- en transactiekosten .  

De veelgestelde vragen over tickets en het festival zijn te vinden op onze website www.culinesse.nl.

De line-up voor Opperdepop 2023 is inmiddels bekend! Met Racoon, Chef'Special en Davina Michelle als hoofdacts wordt het muzikaal genieten op Opperdepop Festival. Het festival vindt plaats op 7, 8 en 9 september 2023 in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek. De ticketverkoop start op vrijdag 25 november met een Black Friday deal, die net als CuliNESSE het hele weekend loopt. Op Opperdepop is het drie dagen lang genieten van de beste Nederlandse (en Belgische) artiesten en van de heerlijke veelzijdige gerechten van restaurants uit de regio.

In het tweede weekend van september zullen Racoon, Chef'Special, Davina Michelle, Milow, Son Mieux, Douwe Bob, FLEMMING, Joël Borelli, Handsome Poets en Tim Akkerman & The Ivy League het podium beklimmen. De ticketverkoop start op vrijdag 25 november om 10:00 uur op de website van het festival. De echte Opperdepop fans scoren hun ticket in het eerste weekend van de ticketverkoop extra voordelig tijdens de speciale Black Friday Deal, met tot 25% korting op de tickets.  

Praktische informatie
Wat: Opperdepop 2023
Wanneer: 7, 8, 9 september 2023 
Waar: Annie M.G. Schmidtpark, Bergschenhoek   
Verwacht aantal bezoekers: 8.500 per dag
Meer informatie: www.opperdepopfestival.nl
Dagticket 32,50
Passe Partout 81,50
Jeugdticket 31
Jeugd Passe Partout 79,50
Kidsticket 20
Kids Passe Partout 50

Prijzen gelden tijdens de Black Friday Deal en zijn exclusief service- en transactiekosten . 

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 24 november 2022