Rotterdam Music Awards

  • donderdag 24 november 2022
  • Willem de Waard

Donderdag 15 december organiseert de Popunie de ROTTERDAM MUSIC AWARDS in Theater Zuidplein. Jaarlijks worden de felbegeerde Rotterdamse popprijzen uitgereikt in acht categorieën. De awards zijn door de Popunie in het leven geroepen om de kwaliteit en diversiteit van de Rotterdamse popscene te belichten. Na twee digitale edities kan er dit jaar weer als vanouds bijeengekomen worden met de Rotterdamse popscene en muziekliefhebbers. Zoals gebruikelijk besteedt het programma Zwaardvis traditioneel volop aandacht aan de Rotterdam Music Awards

Nominaties
Donderdag 1 december worden alle genomineerden bekendgemaakt. Door middel van online stemmen worden de winnaars bepaald voor; Beste Podium, Beste Festival, Beste Clubavond, Rotterdamse Track van het Jaar, Rotterdams Album van het Jaar, Exportprijs, Stimuleringsprijs en De Belofte. Tijdens de feestelijke awardshow treden ook enkele artiesten op. Wie dat zijn blijft een verrassing. Evita de Roode en Evelien Keesmaat verzorgen de presentatie en DJ Git Hyper zorgt voor de muzikale omlijsting.

Stemmen
Stemmen op je favoriet kan van donderdag 1 december 12:00 t/m donderdag 8 december 12:00 uur via deze link. De winnaars worden op donderdag 15 december tijdens de awardshow in Theater Zuidplein bekend gemaakt.

De Rotterdam Music Awards 2022 bijwonen? 
Wil jij er ook bij zijn? Dit jaar kan dat! Voor liefhebbers die er op 15 december bij willen zijn, hebben we een beperkt aantal tickets beschikbaar. Kaarten voor de Rotterdam Music Awards 2022 kosten Ä8,50 en zijn inclusief twee drankjes en servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande button. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. 
HAAL HIER JE TICKETS

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 24 november 2022