Muziek- en culinair Festival Opperdepop

  • dinsdag 30 augustus 2022
  • Willem de Waard

Het Opperdepop Festival is net als eerder CuliNESSE en Rotterdamse Kost een driedaags culinair muziekfestival in onze regio. Het evenement, eveneens georganiseerd door Vivre Productions, is aan het Pluk van de Pettefletpad in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek. Het festival dat op 8-, 9- en 10 september plaatsvindt draait om de leukste artiesten en heerlijk eten en drinken bij restaurants uit de regio die tijdens het festival een pop-up restaurant runnen.

Tijdens het festival treden artiesten op als Guus Meeuwis, Duncan Laurence en Shaky Ground (8 september), Blóf, Niels Geusebroek, Di-rect, en Remedy (9 september) en Miss Montreal, Alain Clark, Nederpop All Stars en Suzan & Freek (10 september).

Ook in de Opperdepop Kroeg is tijdens het festival van alles te beleven! Zo kun je er terecht voor het echt café-gevoel en natuurlijk een lekker biertje, maar ook muzikaal gezien kom je er niets te kort! Zo kun je er op zaterdag genieten van het Lansing Jazz Combo, een vrolijke vriendenclub bestaande uit elf muzikanten die naast jazz ook heerlijke blues en funk nummers spelen. Bekende nummers uit de 50-ties, 60-ties, 70-ties.

Ook aan de jongere bezoekers op Opperdepop is natuurlijk gedacht! Zo is er deze editie weer een speciale gro-up Jongeren Hang-out, waar jongeren van 12 tot 23 zich kunnen terugtrekken met hun leeftijdsgenoten. Je kunt er bijvoorbeeld breakdancen of luidkeels zingen tijdens de karaoke, of een mocktailworkshop volgen. Voor de allerkleinsten (3 12 jaar) is er natuurlijk het Kidspaviljoen, waar weer genoeg te beleven is! Een spelletje spelen, zelf popcorn poppen en je eigen bakje knutselen, een zandkastelenwedstrijd óf toch liever schminken! Alle activiteiten zijn onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers van gro-up, dus de kinderen zijn in goede handen!
https://opperdepopfestival.nl/

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 30 augustus 2022