Man overleden na mishandeling in Club Blu

  • zaterdag 7 mei 2022
  • Thomas Bresser

Een 29-jarige man uit Rotterdam is overleden na een geweldsincident op de Prins Alexanderlaan in Club Blu. Een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden.

Omstreeks half zes in de nacht van vrijdag 6 mei op zaterdag 7 mei kreeg de politie een melding binnen van een mishandeling in Club Blu. Toen de agenten arriveerden in de uitgaansgelegenheid, moest het slachtoffer gereanimeerd worden. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd en is daar helaas overleden. Een 25-jarige verdachte is meteen in de club aangehouden. Hij wordt verdacht van doodslag.

Het is niet de eerste keer dat het fout gaat bij Club Blu dat aan de Prins Alexanderlaan, aan de rand van Capelle, gevestigd zit.
In 2020 sloot Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam de club voor twee weken na een schietpartij.

In februari moest de club op last van burgemeester Aboutaleb drie maanden dicht na een geweldsincident, waarbij twee bewakers een agressieve bezoeker hardhandig de deur uitwerkten. Begin 2018 was de club ook al enkele maanden dicht na een schietpartij in december 2017. Een jaar later kwam de club ookal in het nieuws omdat een man een handgranaat voor de ingang van de club had neergelegd.

De politie doet onderzoek naar het dodelijk geweldsincident. Daaruit moet blijken wat er nu precies is gebeurd tijdens de fatale nacht. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en er is gesproken met getuigen. Heeft u zelf meer informatie over het incident? Neem dan contact op met de politie via 0800-8844.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 7 mei 2022