Arwin van Buuren lijsttrekker voor de SGP in Capelle

  • donderdag 18 november 2021
  • Rob Nieuwveld

De SGP in Capelle aan den IJssel heeft Arwin van Buuren, de huidige fractievoorzitter, gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Pieter Weijers en Henry Oudshoorn staan op plek 2 en 3.

Van Buuren: “Ik ben dankbaar dat ik opnieuw het vertrouwen van onze leden heb gekregen. Maar ook met het feit dat ik zo’n mooie lijst mag aanvoeren. Met Gods hulp hopen we ons ook de komende periode weer voor 100 procent in te kunnen zetten voor Capelle en alle Capellenaren”

De SGP kiest voor vertrouwde gezichten in de top van de lijst, maar ook voor vernieuwing en verjonging. Meest opvallende nieuwkomer op de lijst is Johan de Leeuw (19), student en bestuurslid politiek bij de landelijke SGP-Jongeren. Hij staat op nummer vijf. 

Winne van Erkel, voorzitter vande SGP-kiesvereniging is blij met de lijst. “Het is een mooie mix van achtergronden en ervaring, van leeftijd en van expertisegebieden. Veel actieve Capellenaren die veel betekenen voor de lokale samenleving staan op de lijst, maar ook een flink aantal ondernemers. Velen van hen hebben aangegeven een
actieve bijdrage te willen leveren aan het werk van de fractie”.  

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 18 november 2021