Comenius Lyceum Capelle heeft al zes jaar op rij 100% International Baccalaureate geslaagden

  • dinsdag 12 oktober 2021
  • Sjoerd de Graaff

Vlak voor de zomervakantie kregen 36 leerlingen van het zesde leerjaar van tweetalig vwo het bericht dat zij geslaagd waren voor hun IB (International Baccalaureate) en wederom met uitstekende cijfers, zo meldt de school voor voortgezet onderwijs. Ook deze lichting behoort tot de beste IB-groep van Nederland en voor het Comenius College betekent het voor het zesde jaar op rij een slagingspercentage van 100%.

De school is trots op dit resultaat
Op vrijdag 8 oktober konden de leerlingen het IB-certificaat en hun Senior TTO (TweeTalig Onderwijs) certificaat in ontvangst nemen, klassiek gehuld in cap and gown. Tijdens een feestelijke ceremonie werden herinneringen opgehaald, werd een lied door TTO-docenten gezongen en was er een bijzondere speech van Li An Phoa. Zij is oprichter van de stichting Drinkable Rivers, een project waarmee ze drinkbare rivieren nastreeft.

Na de feestelijkheden was er nog een gezellig samenzijn met leerlingen, docenten en ouders en werd de avond afgesloten met natuurlijk de traditionele groepsfoto's waarbij de graduates traditioneel de baretten hoog in de lucht gooiden.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 12 oktober 2021