Koninklijke Onderscheiding voor Mike Gallagher voor jarenlange inzet voor de golfsport

  • vrijdag 8 oktober 2021
  • Thomas Bresser

Burgemeester Peter Oskam heeft op zondag 3 oktober, op Golfclub Capelle Mike Gallagher een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. De Nieuwerkerker is vanwege zijn jarenlange inzet voor de golfsport benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Oskam reikte de Koninklijke Onderscheiding bij Golfclub Hitland. De burgemeester benadrukte hoe de golfsport kan bijdragen aan gezond ouder worden en bedankte alle aanwezigen. Toernooien kunnen alleen worden georganiseerd met vrijwilligers zoals Mike Gallagher.

Burgemeester Oskam: “Het is mooi te zien dat er mensen zijn die zich zo inzetten voor de golfsport en een toernooi organiseren dat 10 jaar later is uitgegroeid tot wat het nu is. Meer dan 300 deelnemers uit alle windstreken van het land. Jammer dat de finale wordt verplaatst, maar dat zoveel mensen deelnemen is een groot compliment.”

Van 1993 tot 2002 was hij betrokken bij Golfclub Hitland en de oprichting daarvan. Vanaf 2002 tot vandaag de dag zet hij zich in voor de populaire Golfclub Capelle. Gallagher is de drijvende kracht achter het Capels Senior Open en weet vele mede organisatoren te motiveren hier jaarlijks een groot succes van te maken. De finaledag van de editie van dit jaar werd verplaatst vanwege de grote hoeveelheid regen.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 8 oktober 2021