Maatschappelijke onderwerpen besproken aan de keukentafel

  • donderdag 7 oktober 2021
  • Lars Wijnhoven

Wist je dat de Gemeente Capelle aan den IJssel een eigen podcast kanaal heeft? Sinds mei dit jaar is er gestart met een serie, waarin maatschappelijke onderwerpen vanuit de gemeente worden besproken aan de keukentafel. En dat is ook meteen de naam van de podcast. Gerard Deurwater besprak eerder met burgemeester Oskam en Henry Marotel wat vrijheid en veiligheid in de gemeente betekend. En nu is er een tweede  aflevering opgenomen, omgaan met geld.

Luister ook: "Het is de bedoeling dat dit regelmatig plaats gaat vinden en dat er onderwerpen die leven in Capelle aan den IJssel, aan de keukentafel worden besproken"

Gerard gaat in gesprek met Corina de Jong en Erica Vis. Zij vertellen over de problemen die er spelen in Capelle aan den IJssel en de manier waarop Capellenaren geholpen kunnen worden als zij in financiele problemen raken. Corina de Jong is coach financiële preventie bij Welzijn Capelle en helpt mensen persoonlijk die in geldproblemen zitten of in geldproblemen dreigen te raken. Erica Vis is beleidsadviseur bij gemeente. Samen vertellen zij aan Gerard, over de problemen die er spelen in Capelle aan den IJssel en de manier waarop Capellenaren geholpen kunnen worden.

Deze podcast is de tweede aflevering van 'Aan de keukentafel'. De keukentafel staat in Pop- en Cultuurpodium CAPSLOC. De komende tijd laat de gemeente Capelle aan den IJssel Capellenaren aan het woord over verschillende onderwerpen. Altijd vanuit het perspectief van een inwoner, ondernemer, organisatie of hulpverlener uit Capelle. Gerard Deurwater is de vaste host van de podcastreeks. De podcast is te beluisteren via verschillende kanalen, zoals Spotify. 

De podcast is te beluisteren via deze link. 

Heb je zelf geldproblemen of ken je iemand die hulp nodig heeft? Of heb je behoefte aan informatie? Kijk voor tips en informatie op www.capelleaandenijssel.nl/geldtips. Neem voor hulp contact op met Welzijn Capelle via 010 - 707 49 00

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 7 oktober 2021
Geen andere berichten van 2021-10-07 gevonden.