Finales Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam

 • maandag 23 augustus 2021
 • Willem de Waard

In het weekend van 18- & 19 september vinden de finales plaats van de jaarlijkse muziekcompetitie Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam. Er wordt gestreden in vier categorieën. Dat zijn de categorieën Bands, Producer, Singer-songwriter en Hiphop.

De wedstrijd staat open voor bands/acts uit Rotterdam en de Stadsregio Rotterdam; Lansingerland, Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, Westvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard (voorheen Bernisse en Spijkenisse). Deelname aan de Grote Prijs van Rotterdam is alleen mogelijk voor Rotterdamse muzikanten. Dit houdt in dat meer dan de helft van de groep of act in Rotterdam woont. De groep of artiest dient zich ook als een Rotterdamse groep/artiest te profileren (o.a. in de social media).  

Bands
Op zaterdag 18 september vindt de finale in de categorie bands plaats in Theater Zuidplein. Vanuit al het Rotterdams talent dat zich heeft aangemeld, hebben de volgende vijf acts zich weten te plaatsen voor de finale; Sammie Sedano, Lucas, El Fatso, Fumage en Indigo Pastel.

Producer
Op zaterdag 18 september vindt eveneens de finale plaats in de categorie producer. Hiervoor hebben zich geplaatst; Hebbe, BagelOrb, Kromabis, DJ Backspace en Sniebl

Singer-songwriter
Op zondag 19 september vindt de finale in de categorie Singer-songwriter plaats in Theater Zuidplein. Vanuit al het Rotterdams talent dat zich heeft aangemeld, hebben de volgende vijf acts zich weten te plaatsen voor de finale; Albertine, Avondwinkel, Rosann, Roi Soleil en Davina.

Hiphop
Op zondag 19 september vindt eveneens de finale plaats in de categorie hip-hop. Hierin strijden de volgende acts om de hoofdprijs; YASZ Base, Jephán The One, Dripple6ix, Jahma en Bob Spanish

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en is dè muziekcompetitie voor muzikaal talent in Rotterdam. Alle finales worden in één weekend georganiseerd, op zaterdag 18 en zondag 19 september in Theater Zuidplein.

De finales en de publieksprijs
Jij kan er op zaterdag 18 en zondag 19 september bij zijn om jouw favoriete act te supporten! Tickets voor de finales zijn maandag 23 augustus in de verkoop gegaan. Een kaartje kost Ä7,50, of koop ze via jouw favoriete artiest met korting voor Ä5,-. De artiest die met zijn of haar persoonlijke code de meeste kaartjes verkoopt, wint de publieksprijs!Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn de plekken in de zaal beperkt. Voor de finales van Bands, Singer/songwriter en Hiphop zijn er per finale 70 zitplekken beschikbaar. De finale van de categorie Producer vindt plaats zonder publiek. Meer info over de Publieksprijs voor Producer volgt snel!

Prijzenpakket
De winnaar per categorie krijgt een prijzenpakket dat onder andere bestaat uit;

 • Ä 1.000,- prijzengeld. Met dank aan Sena Performers.
 • Een interview met 3voor12 Rotterdam.
 • Een masterclass op maat, aansluitend bij jouw behoefte.
 • Een coachingsgesprek met de Popunie.
 • Een coach naar keuze die jou als winnaar een half jaar coacht.
 • Een jaarabonnement voor Meet The Pro-sessies voor 2 personen.
 • De rest van het jaar aandacht via de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam Facebook- en Instagrampagina.

De publieksfavoriet per categorie ontvangt:

 • Ä 250,- prijzengeld.
 • Een jaarabonnement voor Meet The Pro-sessies voor 2 personen.


Het finaleweekend ziet er als volgt uit;
Zaterdag 18 september:
Finale Producer
Start: 20:00
Finale Bands
Doors: 19:00 / Start: 19:30

Zondag 19 september:

Finale Singer/songwriter
Doors: 12:30 / Start: 13:00
Finale Hiphop
Doors: 19:00 / Start: 19:30

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 23 augustus 2021
Geen andere berichten van 2021-08-23 gevonden.