Politie zoekt man vanwege moord op Knut, is mogelijk belangrijke getuige

  • woensdag 14 juli 2021
  • Sjoerd de Graaff

De politie is op zoek naar een man in verband met de moord op de 55-jarige Knut. De man is, wel onherkenbaar, vanavond te zien geweest in Opsporing Verzocht. Mocht de man zich niet voor 20 juli melden dan wordt hij herkenbaar getoond in het programma. De man zou een belangrijke getuige zijn.

De politie is op dit moment in gesprek met iedereen die vlak voor de dood van Knut bij hem langs is geweest, zo ook deze man. Deze gezochte man zou ook een getuigen zijn en heeft misschien belangrijke informatie voor de politie. De man die gezocht wordt heeft kort bruin haar en droeg witte schoenen onder zijn bruine broek. Hij heeft woensdagavond 26 mei twee keer bij het slachtoffer voor de deur gestaan.

De politie roept de man en mensen die hem kennen op zich te melden en meer informatie te geven. Mocht dat voor volgende week dinsdag 20 juli niet doen dan word hij herkenbaar in beeld gebracht in de uitzending.

De 55-jarige knut werd eind mei levensloos gevonden in zijn woning aan de Kringdans. Hij zou om het leven zijn gekomen door een misdrijf. Het is voor de politie nog steeds een raadsel wat er precies is gebeurd.

Bron: mediapartner Capelle-Nieuws (MLB Media)

Foto: Facebook

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 14 juli 2021
Geen andere berichten van 2021-07-14 gevonden.