Lezing 'Vrolijk besparen' in Bibliotheek

  • vrijdag 21 mei 2021
  • Sjoerd de Graaff

"Elke economische crisis valt rauw op je dak. Kom je straks nog rond? Houd je je baan? Het is nu belangrijker dan ooit om goed met je geld om te gaan". Dat zijn vragen die op 27 mei in Bibliotheek aan den IJssel tijdens een online lezing met besparingsdeskundige Marieke Henselmans langs kunnen komen. Zij laat zien dat besparen ook op een leuke manier kan.

Je kent Marieke Henselmans wellicht van het tv programma ‘Geen cent te makken’ en het Financieel Dagblad. Ze schrijft al jaren over geldzaken en wordt geprezen om haar positieve schrijfstijl. "Je krijgt gouden tips en oefeningen om ‘eigenwijs’ met geld om te gaan. Dat wil zeggen: maak keuzes! Kies waar je je eigen tijd en eigen geld aan uitgeeft en bespaar waar jij wil."

Na deze online presentatie is er ruim de tijd om haar al je vragen te stellen. De lezing duurt 1,5 uur en wordt online aangeboden via Zoom. De eerste 40 deelnemers ontvangen bovendien gratis de Crisiskalender 2021.

De lezing 'Vrolijk besparen!' Door Marieke Henselmans wordt gegeven op donderdag 27 mei, van 19:30 tot 21:00. Toegang is gratis, maar je moet je wel aanmelden via www.bibliotheekaandenijssel.nl/vrolijkbesparen

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 21 mei 2021