Geniet van de Lente met Sportief Capelle

  • woensdag 10 maart 2021
  • Willem de Waard

Bewegen is heel belangrijk voor lichaam en geest. Op beide vlakken zal je na beweging een stuk beter voelen. Sportief Capelle blijft daarom ook zoveel mogelijk sport- en beweegactiviteiten aanbieden. Tijdens deze Lente staat niet alleen de lichamelijke beweging centraal maar heeft u ook de mogelijkheid om uw hersenen eens goed te trainen. Dit kan mede door de kennismakinglessen Schaken. Daarnaast staat ook Body en Mind dit keer op het programma om uw geest in balans te krijgen met uw lichaam. Tevens staan er weer leuke activiteiten in het zwembad op het programma en is er de mogelijkheid om kennis te maken met Jeu de Boules en  tafeltennis.

In deze Sportieve Lente vallen ook twee speciale dagen. Dit zijn Wereld Tai Chi dag (24 april) en Internationale dag van de Dans (29 april). Op beide dagen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd. Speciaal in deze maanden zijn de fiets 4-daagse en de wandel 4-daagse. Tijdens de fiets 4-daagse kunt u de routes op komen halen en zelfstandig gaan fietsen. Als afsluiting kunt u dagelijks met een kopje koffie of thee afsluiten bij Sportcomplex Aquapelle. Ook tijdens de route zijn er mogelijkheden om een drankje (to go) te halen. Bij de wandel 4-daagse is het idee om wel in groepsverband te lopen (mits de maatregelen dit toelaten). Dagelijks wordt afgesloten met een heerlijke lunch. (Eventueel een lunch to go).

Uiteraard worden alle activiteiten zo aangeboden dat het veilig en verantwoord is voor iedereen. De activiteiten worden aangeboden op eigen niveau en tempo. Iedereen kan dus meedoen. Schroom dus niet even naar het aanbod te kijken op www.sportiefcapelle.nl en u in te schrijven!

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 10 maart 2021