Tom Wavy en Marvin Dee in Zwaardvis 6 maart

  • donderdag 25 februari 2021
  • Willem de Waard

Iedere week treden artiesten voor het voetlicht die op dit moment weinig tot niets kunnen ondernemen vanwege de strenge beperkingen rond COVID-19. Het programma Zwaardvis van Radio Capelle wil deze artiesten een hart onder de riem steken door ze de aandacht te geven die ze zo broodnodig missen. Velen van die muzikanten zitten thuis terwijl ze snakken naar het podium waarop ze zo graag hun kunsten willen vertonen. De interactie met het publiek, de waardering voor hun muziek en het gevoel er te toedoen.

Ook tijdens de uitzending van 6 maart doen we dat weer. We bellen dan met de singer-songwriters Tom Wavy en Marvin Dee om hun verhaal te horen en hun muziek onder de aandacht te brengen.

Tom Wavy
De Muzikant Tom Wavy, het alterego voor de Haagse singer-songwriter Tomas Uijttenboogaard, begon met het schrijven van muziek tijdens een rugzakreis van ongeveer een jaar. Dat is misschien de reden waarom zijn muziek zo'n positieve en opbeurende sfeer kreeg. Vol met soepele gitaarriffs en kenmerkende zang is Tom Wavy, samen met gitarist Thomas Booij, op weg om hun warme en pakkende klanken over de wereld te verspreiden.

Tom liet voor het eerst van zich horen in 2019 met de release van zijn debuut-EP 'Heart To Beat'. Daar verschenen aan de lopende band singles van zijn hand. In 2019 o.a. 'For You', 'Free' en 'Dive Into Love' en gedurende 2020 'In The Moment', 'Together' en 'Can I Come Around' en de samenwerking 'Wanna Go' (met Blvmenkind). Onlangs verscheen zijn meest recente wapenfeit 'Spend My Days' Over dit nummer vertelt Tom; 'We hebben dit akoestische nummer opgenomen in het bos in Epe. Voor een kleine houtschuur.

Zaterdag 27 februari is Tom Wavy onderdeel van het jaarlijkse evenement 'Winterfest'. Dit festival wordt jaarlijks georganiseerd door Popradar Den Haag en zal dit jaar als gevolg van corona online plaatsvinden.

Marvin Dee
Marvin Dee kennen we allemaal. Hij is regelmatig te gast bij Radio Capelle en omdat hij 12 maart a.s. zijn nieuwe single 'Step Back' lanceert gaat de telefoon weer bij hem over voor een gesprekje bij zijn vrienden van het programma Zwaardvis.  In november was Marvin nog te gast in de studio van Radio Capelle en spraken we tijdens een extra lange editie van het programma Zwaardvis uitgebreid met hem over zijn carriére en plannen. http://radiocapelle.nl/nieuws/14656-marvin-dee-band-kijkt-terug-op-1-jaar-gesloten-podia-met-emotionele-single-step-back/

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 25 februari 2021
Geen andere berichten van 2021-02-25 gevonden.