Nieuwe theater-rechtszaak met Pierre Bokma in Isala Theater

  • maandag 22 februari 2021
  • Willem de Waard

Na de enthousiaste reacties op de eerste online theater-rechtszaak is er nu een nieuwe editie van Schuld of onschuld onder de titel 'De droommoord'. Pierre Bokma, Monic Hendrickx en Victor Reinier nemen de hoofdrollen op zich. Acteurs die ook regelmatig in het Isala Theater te zien zijn. Het Capelse theater raadt iedereen van harte aan mee te beslissen over het lot van de terechtstaande verdachte in deze zaak. zaak.

Het verhaal van 'De Droommoord'
Op 27 januari 2019 wordt Lucas Vermeer dood aangetroffen in zijn bad. Al snel zijn er vermoedens dat zijn vrouw hem heeft vermoord. Het Droommoord-proces tegen haar start maandag 8 maart. Wie voor € 15,- een ticket koopt via www.schuldofonschuld.nl krijgt online toegang tot steeds nieuwe video-getuigenissen, verklaringen en pleidooien. Na de procesdagen beslissen de deelnemers over schuld of onschuld.

Een week later, op 15 maart, komt een video online waarin te zien is wat er daadwerkelijk gebeurde. Is de verdachte terecht veroordeeld of vrijgesproken?
Naast de eerdergenoemde acteurs spelen onder meer ook Vincent Croiset, Raymonde de Kuyper en Kees Boot mee in het Droommoord-proces. Jules Croiset treedt wederom op als voorzitter van de rechtbank.

Nu het voorlopig niet mogelijk is live naar het Isala te gaan, tipt het Capelse theater graag online initiatieven van zijn vaste artiesten en gezelschappen. Voor alle tips kunt u terecht op www.isalatheater.nl/thuistips.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 22 februari 2021