Rotterdamse band Annie Wine in Zwaardvis en CAPSLOC

  • woensdag 17 februari 2021
  • Willem de Waard

Zaterdag 27 februari is de Rotterdamse band Annie Wine telefonisch te gast in de wekelijkse uitzending van Zwaardvis bij Radio Capelle.

Annie Wine geeft een vernieuwende kijk op ouderwets muziek maken met invloeden uit de gouden jaren der muziek. Invloeden van funk, blues, hardrock en een sausje psychedelic rock zijn niet te missen in hun songs. De band deelt als vriendengroep vooral plezier als gemeenschappelijk doel. Waar de wijn vloeit en de gitaren in het rond gaan zet de band alles op alles om een leuke avond te hebben en te geven.

Met snoeiharde scheurende gitaren over zweverige soundscapes en zoetsappige koortjes tot groovy baslijnen weet de band als dynamisch team het publiek te bereiken en hen mee te nemen op een sonische reis door de muzikale wereld van Annie Wine.

Het kwartet is opgericht in het najaar van 2018 door de samenkomst van zanger en gitarist Hugo Ferrero, gitarist Geert van Venrooij, drummer Fabia Pons en gitarist Alwin van de Bree. Een viertal met een enorme passie voor muziek die gezamenlijk een eigen sound vormen en constant in ontwikkeling blijven. Er zijn inmiddels 4 singles verschenen. Debuutsingle 'Already So Far Away' zag december 2019 het levenslicht en vorig jaar bracht het gezelschap achtereenvolgens de singles 'Grey', 'Out Of Tune' en 'Another Dance' uit.

Behalve te gast in Zwaardvis geeft de band uit de Maasstad een week later, op zaterdag 6 maart, een online concert in het Capelse Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC.

Koop via de ticketlink je kaartje voor slechts 5. https://www.capsloc.nl/event/annie-wine/
Je ontvangt maximaal 15 minuten voor aanvang via email de streaming informatie. Het optreden begint om 20.30 uur.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 17 februari 2021
Geen andere berichten van 2021-02-17 gevonden.